

Vegansk ukemeny: uke 9, 2019
Ny uke betyr ny ukemeny, syv herlige veganske middager du kan briljere med. Denne uken er det varmende retter som gjelder. Gryteretter, supper, pasta, moussaka… mat som gjør vinteren litt koseligere, rett og slett.
Amerikansk vri på italiensk favoritt – denne pastaen serveres med søtpotet, grønnkål og peanøttsmør. Fordi hvorfor ikke?

Fyldig og varmende suppe med paprika, tomater og basilikum.

Onsdag: Blomkålvinger med tahinisaus
Krydra og ovnsbakt blomkål servert med tahinisaus, granateple, pinjekjerner og persille. Trenger jeg si noe mer…?

Torsdag: Risotto med to typer sopp
Nydelig italiensk klassiker med en kombinasjon av tørka og fersk sopp, samt grønne bønner og spinat. Kjempegodt, og masse umami!

Fredag: Chiligryte med søtpotet og hvite bønner
Rask og enkel chili sin carne, som smaker ekstra godt servert sammen med nybakt maisbrød. Rør sammen røren før du starter på chiligryten, og så baker det seg ferdig i ovnen mens du gjør klar resten av middagen.

En aldeles nydelig vegansk vinterpai, med masse herlige smaker.

Nydelig ovnsbakt middag med poteter, aubergine, soyakjøttsaus og hvit bechamelsaus. Her bruker vi tørket soyaproteingranulat (tvp), men du kan fint bruke vegansk farse kjøpt ferdig i butikk i sausen.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: