Vegansk ukemeny: uke 9, 2019

Ny uke betyr ny ukemeny, syv herlige veganske middager du kan briljere med. Denne uken er det varmende retter som gjelder. Gryteretter, supper, pasta, moussaka… mat som gjør vinteren litt koseligere, rett og slett.

Mandag: Pasta i peanøttsaus

Amerikansk vri på italiensk favoritt – denne pastaen serveres med søtpotet, grønnkål og peanøttsmør. Fordi hvorfor ikke?

vegansk pasta i peanøttsaus vegetarbloggen vegetar oppskrift

Tirsdag: Kremet paprikasuppe

Fyldig og varmende suppe med paprika, tomater og basilikum.

vegansk paprikasuppe oppskrift

Onsdag: Blomkålvinger med tahinisaus

Krydra og ovnsbakt blomkål servert med tahinisaus, granateple, pinjekjerner og persille. Trenger jeg si noe mer…?

veganske vegetariske blomkålvinger med tahinisaus oppskrift vegetarbloggen

Torsdag: Risotto med to typer sopp

Nydelig italiensk klassiker med en kombinasjon av tørka og fersk sopp, samt grønne bønner og spinat. Kjempegodt, og masse umami!

vegansk vegetarisk risotto oppskrift vegetarbloggen plantebasert

Fredag: Chiligryte med søtpotet og hvite bønner

Rask og enkel chili sin carne, som smaker ekstra godt servert sammen med nybakt maisbrød. Rør sammen røren før du starter på chiligryten, og så baker det seg ferdig i ovnen mens du gjør klar resten av middagen.

vegansk chili sin carne oppsrkift

Lørdag: Sopp- og kastanjepai

En aldeles nydelig vegansk vinterpai, med masse herlige smaker.

vegansk julepai oppskrift vegetarisk vegetarbloggen

Søndag: Vegansk moussaka

Nydelig ovnsbakt middag med poteter, aubergine, soyakjøttsaus og hvit bechamelsaus. Her bruker vi tørket soyaproteingranulat (tvp), men du kan fint bruke vegansk farse kjøpt ferdig i butikk i sausen.

vegansk moussaka opspkrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook

Instagram 

Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *