Hør meg på radioen med Geir Schau

Altså.. Hvor skal jeg begynne? Hva gjør du når Norges morsomste radiomann ringer og trenger hjelp til å leve vegansk?

Kjempekule Geir Schau, som jobber i Radio Norges morgenshow Morgenklubben med Loven & Co, har bestemt seg for å prøve vegansk kosthold i en måned. Hele mars. Han er ikke ukjent for utfordringer, og går skikkelig til verks for å få til dette. Og jeg? Jeg skal hjelpe til. Være en støtte for ham når spørsmålene og sulten dukker opp, og hjelpe ham til å gjøre dette til en skikkelig bra måned.

Innslagene på radio begynner allerede i dag, og for dere som hører på Morgenklubben så vil jeg dukke opp mellom 8 og 9 hver hverdag framover. De kan høres på DAB-radio eller via denne lenken. Jeg er sykt spent, håper ikke jeg høres helt idiot ut sammen med disse proffe radiofolkene. De er skikkelig erfarne og supermorsomme, så her er det definitivt fallhøyde…

Men jeg håper at dere vil høre på, og bli med og heie på Geir. Det kan dere for eksempel gjøre gjennom Morgenklubbens Facebookside. La oss gi ham all støtten og motivasjonen han trenger, og håpe at han vil bli veganer på fulltid også når mars er omme.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook
Instagram
Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *