

Vegansk ukemeny: Julemenyen 2018
Julemiddag, julefrokost, julelunsj, romjulstaco… Her finner du alt du trenger til spisebordet i julen!
Mandag (julaften): Nøttestek (videooppskrift)
Forslag til tilbehør:
Husk også:

Tirsdag (første juledag): Småretter dagen lang
Første juledag er ofte den store julefrokost-dagen, og den frokosten har en tendens til å være flere sammenhengende måltider. Derfor har jeg samlet en del av mine smårett-favoritter, som flott lar seg kombinere til julefrokost:
- Fylt aromasopp
- Urtehummus
- Greske poteter
- Rosenkål med tranebær og hasselnøtter
- Veganske lakseruller
- Vegansk omelett
- Focaccia
- Soyaribbe

Onsdag (andre juledag): Tostadas med spicy kikertfyll
That’s right, andre juledag er jeg vanligvis superlei av julemat. Da lager jeg gjerne taco, men en litt mer stilig variant enn den vanlige.

Veganske frikadeller med linser og blomkål. Supergode med poteter, tyttebær og brun saus.

Fredag: Grønnsaker i gul curry
Er det to ting som kan oppgradere en currymiddag så er det 1. ovnsbaking av grønnsaker og 2. hjemmelaget currypaste. I denne oppskriften gjør vi begge – og resultatet blir rett og slett supergodt.

Fordi. Bare fordi.

Søndag OG romjul? Det fortjener en skikkelig, skikkelig bra søndagsmiddagen. Denne julesteken uten nøtter er stappfull av god smak, og passer ypperlig med tradisjonelt juletilbehør som mandelpoteter og kålrabistappe.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: