Vegansk ukemeny: Uke 51, 2018

Førjulstiden må være en av de koseligste tidene på året –  i alle fall for de som klarer å styre unna julestresset. Denne uken har jeg derfor noen veldig enkle middager på menyen, samt noen som passer bedre til julekosen.

Mandag: Pastinakksuppe

Herlig vintersuppe med krydder, pastinakk og tomater.

vegansk pastinakksuppe oppskrift

Tirsdag: Soppruller

Sprø butterdeig med nydelig soppfyll – kan serveres som tilbehør til en skikkelig festmiddag, eller med poteter og saus på en tirsdag.

veganske soppruller oppskrift

Onsdag: Vegadeller

Veganske frikadeller med linser og løk, smaker kjempegodt servert med poteter, tyttebær og brun saus.

Torsdag: Miso Alfredo

Lettvint pastarett med en kremet saus av miso, cashewnøtter og peanøtter.

vegansk pasta alfredo oppskrfift

Fredag: Soppfajitas med bønnestuing

Nydelig meksikansk spesialitet med sopp, bønnestuing, guacamole og masse koriander.

vegansk taco oppskrift

Lørdag: Steak Wellington 

Herlig julestek med kastanjer, rødbete, gresskar og einebær.

vegansk steak wellington oppskrift

Søndag: Vegansk risengrynsgrøt

Lille julaften hos meg er grøt og pynting av tre. Er ikke julestemningen på plass allerede, så kommer den da!

vegansk risengrynsgrøt oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: 

Facebook

Instagram 

Youtube

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *