

Vegansk ukemeny: Uke 51, 2018
Førjulstiden må være en av de koseligste tidene på året – i alle fall for de som klarer å styre unna julestresset. Denne uken har jeg derfor noen veldig enkle middager på menyen, samt noen som passer bedre til julekosen.
Herlig vintersuppe med krydder, pastinakk og tomater.

Sprø butterdeig med nydelig soppfyll – kan serveres som tilbehør til en skikkelig festmiddag, eller med poteter og saus på en tirsdag.

Veganske frikadeller med linser og løk, smaker kjempegodt servert med poteter, tyttebær og brun saus.

Lettvint pastarett med en kremet saus av miso, cashewnøtter og peanøtter.

Fredag: Soppfajitas med bønnestuing
Nydelig meksikansk spesialitet med sopp, bønnestuing, guacamole og masse koriander.

Herlig julestek med kastanjer, rødbete, gresskar og einebær.

Søndag: Vegansk risengrynsgrøt
Lille julaften hos meg er grøt og pynting av tre. Er ikke julestemningen på plass allerede, så kommer den da!

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: