

Sautert grønnkål
Du vet når du planlegger en festmiddag, og slår på stortrommen med alt. Nøttestek, fløtegratinerte poteter, kremet saus, tyttebærsyltetøy… Men hadde det ikke vært greit å snike inn noe som er sunt tvers igjennom, friskt i smak, lett i konsistens og som likevel passer supert sammen med alt det andre?
Her har du oppskriften din. Den perfekte følgesvenn til nøttestek, veganske pannekaker og kjøttfri ribbe.

Ingredienser:
- 200 g grønnkål
- 1 rødløk
- 1 kinesisk hvitløk
- 2 ss olje
- 150 g spinat
- 1 ts timian
- 1 ts muskat
- 1 ss balsamicoeddik
- salt og pepper
Framgangsmåte:
Grovhakk grønnkål og rødløk. Finhakk hvitløk.
Varm oljen til medum varme i en stor stekepanne. Ha i grønnkål, rødløk, hvitløk, timian og muskat og stek i noen minutter, til grønnkålen begynner å bli myk. Rør deretter inn spinat, hell på balsamicoeddik og krydre med salt og pepper.
Stek videre til spinaten er myk, dette går fort.
Servér rykende varmt.

HER FINNER DU FLERE OPPSKRIFTER MED GRØNNKÅL.
Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Youtube: