Vegansk ukemeny: Uke 49, 2018

Desember står for døren! Herlighet hvor ble denne høsten av?

Siden førjulstiden er travel for mange, har jeg denne uken konsentrert meg (for det meste) om kjappe og lettlagede middager på ukemenyen. Til helgen tar vi oss litt bedre tid på kjøkkenet, og får belønning med fantastiske smaker!

Mandag: Indisk curry med mais og kikerter

Lettvint gryterett som du lager på en liten halvtime.

indisk vegetarcurry med kikerter

Tirsdag: Pasta i kremet soppsaus

Lettvint pasta med hvitløk, sopp, pinjekjerner og masse friske urter.

Onsdag: Blomkål med teriyakisopp

Herlig og mild, kremet blomkålstappe med sopp og spinat i saltsøt saus. Supergod og rask middag!

vegansk blomkålstappe oppskrift

Torsdag: Sticky tofu bowl

Herlig rask middag med nudler, brokkoli og en aldeles fabelaktig tofu.

Fredag: Søtpotetnachos

Rett før julen setter i gang pleier jeg å bli litt kjip på kaloriene. Heldigvis finnes det massevis av trikst til å lage helgefavorittene litt sunnere. Her bytter vi ut tortillachips i nachosen med søtpotet, og det blir su-u-u-pergodt!

vegansk søtpotetnachos oppskrift

Lørdag: Lasagne

Lasagne har alltid vært en av mine favoritter, og takk og lov går det an å lage den kjempegod i vegansk utgave også!

vegansk lasagne oppskrift

Søndag: Fylte tomater
Disse smaker skikkelig godt av Italia, i tillegg til tomat har vi i blant annet urter, ris og linser – og ender opp med en rett som er rik på både protein og umami. 

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *