Texmex-ukemeny: Uke 47, 2018

Fredag hele uka!

Tacofredag er jo et kjent og kjært begrep, men hvorfor ikke kjøre texmex-middager en uke til endes?

Denne ukemenyen tar utganspunkt i det meksikanske kjøkkenet, og med litt smaker fra Texas på kjøpet. Vel bekomme!

Mandag: Chili sin carne med bønner og bokhvete

Superherlig chiligryte servert med koriander, lime, chiliflak og vegansk rømme. Her er det også rom for å variere tilbehøret. Hva med mais, hvetetortillas og ris til? Eller kanskje tortillachips og en hjemmelaget pico de gallo på toppen?

Tirsdag: Chipotle mac ‘n’ cheese

Herlig makaronirett som jeg egentlig tenkte at fungerte best som tilbehør, men som har blitt en hovedrettfavoritt her i heimen.

vegansk chipotle mac n cheese oppskrift

Onsdag: Maissuppe

Kremet, tykk og bittelitt spicy suppe av mais og søtpotet.

vegansk maissuppe oppskrift

Torsdag: Quesadilla med spicy avokadosaus

Nydelig torsdagsmiddag med kikerter og ruccula.

vegansk quesadilla oppskrift

Fredag: Tostadas med spicy kikertfyll

Sprøstekte maistortillas toppes med salat, tomatbiter, en herlig krydret blanding av kikerter og nøtter, og på toppen av det hele: hjemmelaget guacamole. Dette er et skikkelig supert alternativ til den vanlige fredagstacoen.

veganske tostadas oppskrift

Lørdag: Texmexburger

Saftig og god burger med mais og bønner.

vegansk vegetarisk texmexburger vegetarbloggen oppskrift

Søndag: Taco med spicy kikerter og mango

Krydra og sprøstekte kikerter, nydelig mangosalsa, guacamole og aioli – alt sammen servert i en taco. What’s not to like?

vegansk kikerttaco middag oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *