Vegansk ukemeny: Uke 43, 2018

Høstlig ukemeny med inspirasjon fra blant annet Thailand, Italia og Mexico. 

Mandag: Nudler i en fantastisk peanøttsaus

Herlig asiatisk middagsrett med tofu, squash, sesamfrø og koriander. Bruk gjerne andre grønnsaker om du har liggende!

veganske nudler oppskrift

Tirsdag: Thailandsk gulrotsuppe

En skikkelig fyldig, varmende og ikke minst krydra suppe med herlige gulrøtter.

vegansk gulrotsuppe vegetarbloggen oppskrift

Onsdag: Grønnkålbowl

Grønnkål, quinoa, hasselnøtter og mango… og kanskje verdens beste dressing.

Torsdag: Pasta med kremet soppsaus

Nydelig pastarett med sopp, spinat og squash i en cashewkremet saus. Bruk gjerne andre grønnsaker i om du foretrekker det!

vegansk pasta med kremet soppsaus oppskrift

Fredag: Tostadas med spicy kikertfyll

Det er så godt! Sprøstekte maistortillas toppes med salat, tomatbiter, en herlig krydret blanding av kikerter og nøtter, og på toppen av det hele: hjemmelaget guacamole. Dette er et skikkelig supert alternativ til den vanlige fredagstacoen.

veganske tostadas oppskrift

Lørdag: Burger med søtpotet og sorte bønner

Saftige og herlige veganske burgere med smak av både røkt, søtt og salt.

Søndag: Linsesuppe med gulrot og blomkål

Nydelig og kjempesunn grønnsakssuppe med masse gode smaker i. Herlig søndagsmiddag!

vegansk gulrotsuppe oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *