Vegansk ukemeny: Uke 40, 2018

Høstmeny med smaker fra Mexico, Frankrike, India og Italia. 

Mandag: Bokhvetenudler i kinesisk saus

Rask og god middag med nudler, brokkoli, kål og gulrot.

Tirsdag: Linsesuppe med sukkererter

Autentisk thaisuppe på ditt eget kjøkken!

vegansk vegetarisk linsesuppe vegetarbloggen oppskrift

Onsdag: Fransk kikertpanne

Herlig grønnsaksrett med masse gode smaker fra Middelhavskjøkkenet. Smaker godt med ris eller potetstappe til.

vegansk kikertpanne oppskrift

Torsdag: Pasta på 15 minutter

Lynrask middag, rett og slett.

Fredag: Meksikansk “kjøttgryte”

Herlig vegansk hjemmelaga erstatning til kjøttfarse, spesialtilpasset meksikanske retter. Server for eksempel med ris til, og limebåter og koriander på toppen. Denne smaker også godt som fyll i burritos eller i tacos.

vegansk tacokjøtt oppskrift

Lørdag: Spicy kikertburger

Herlige burgere med god smak av India.

veganske kikertburgere oppskrift

Søndag: Linserisotto med saltbakte rødbeter

Nydelige rødbeter som er faste i formen og smaker både av søtt og salt serveres på en proteinrik risotto. Et vegansk festmåltid!

vegansk risotto med saltbakte rødbeter oppskrift vegetar vegetarbloggen

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

2 Comments

  1. Her ser jeg masse godt jeg kan bruke. Nyttige tips for en som lever uten kjøtt.

    1. Mari Hult

      Tusen takk for det! 🙂 Og takk for at du skriver spennende om å spise mer og mer grønt selv! Heia 😀

Leave a Reply to Mari Hult Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *