

Vegansk ukemeny: Uke 40, 2018
Høstmeny med smaker fra Mexico, Frankrike, India og Italia.
Mandag: Bokhvetenudler i kinesisk saus
Rask og god middag med nudler, brokkoli, kål og gulrot.

Tirsdag: Linsesuppe med sukkererter
Autentisk thaisuppe på ditt eget kjøkken!

Herlig grønnsaksrett med masse gode smaker fra Middelhavskjøkkenet. Smaker godt med ris eller potetstappe til.

Torsdag: Pasta på 15 minutter
Lynrask middag, rett og slett.

Fredag: Meksikansk “kjøttgryte”
Herlig vegansk hjemmelaga erstatning til kjøttfarse, spesialtilpasset meksikanske retter. Server for eksempel med ris til, og limebåter og koriander på toppen. Denne smaker også godt som fyll i burritos eller i tacos.

Herlige burgere med god smak av India.

Søndag: Linserisotto med saltbakte rødbeter
Nydelige rødbeter som er faste i formen og smaker både av søtt og salt serveres på en proteinrik risotto. Et vegansk festmåltid!

Her ser jeg masse godt jeg kan bruke. Nyttige tips for en som lever uten kjøtt.
Tusen takk for det! 🙂 Og takk for at du skriver spennende om å spise mer og mer grønt selv! Heia 😀