Sniktitt på “Sykt enkelt”

Denne uken sendes min nye bok Sykt enkelt ut til bokbutikker og alle som har forhåndsbestilt den. Det er skikkelig stas, men også sykt skummelt. I et år har jeg hatt den mer eller mindre for meg selv. Det har vært ideer i hodet mitt, tekst på papir, prøving, smaking, endring, ny smaking, skriving, sletting, skriving, korrekturlesing, nye meninger i siste liten og til slutt en bok som ble sendt til trykk. Vi er oppriktig skikkelig fornøyde med den, men oh my så mye arbeid det har gått med!

Sykt enkelt kan bestilles herfra. 

Sushibowl med kanskje verdens beste tofu.

Fra det aller første møtet med forlaget hadde jeg med meg fotograf Erik Sæter Jørgensen og matstylist og grafisk designer Annika Herold, og etter det la jeg meg ingenting oppi hvordan verken mat, bilder eller boksider skulle se ut. Jeg mener seriøst at Erik er verdens beste fotograf, og Annika er helt rå på å få ting til å se bra ut, så det var mye bedre å la de ta seg av sine fag – mens jeg tok meg av maten. Kompromissløst. Færre kokker, mindre søl.

Nudelsuppe med sopp, neper og edamamebønner.

Omslaget har fabelaktige Paal Ariel Smith-Hofstad designet, en kunstner i mine øyne, som er prisbelønt for sine vakre bøker tidligere. Paal designet også omslaget til min forrige bok, Sykt godt, og som den gangen overrasket han oss også i sommer med sine ferdigheter. Jeg synes omslaget er enda vakrere enn sist faktisk!

Sykt enkelt kan bestilles herfra. 

Dersom du foretrekker å gå i en fysisk butikk for å kjøpe boken, så er den tilgjengelig i alle norske bokbutikker. Dersom de ikke har den inne så håper jeg du spør etter den – både fordi du da faktisk får tak i den, men også fordi det er den beste måten for meg å få lov til å bli tatt inn i butikkene. Det er MANGE kokebøker der ute, og kampen om plassene i butikkene er dessverre stor. Så jeg håper dere hjelper meg!

Sykt god pastasalat med soltørka tomat og pinjekjerner.

Det er også mulig å møte meg og få en signert bok på ulike lanseringsarrangementer. I tillegg til listen du ser her så skal jeg til Kristiansand og Klepp i november, og kanskje et par flere byer dersom vi får det til.

Jeg gleder meg skikkelig til å få dele denne boken med dere, og håper at dere kommer til å bli like glad i den som vi er blitt!

Sykt enkelt kan bestilles herfra. 

Vegedillas – quesadillas uten ost.

6 Comments

 1. Victoria

  Hei Mari!
  jeg var en av de som forhåndsbestilte boka og fikk jammen bærenett med:D.
  Jeg fikk boka i går og jeg må si at Aldri har jeg lest ei kokebok med et så bredt spekter utenom det opplagte som jo er maten. Det er så mye humor, jeg har gått igjennom side for side å jeg blir så glad av å lese den samtidig som hjernen scanner oppskrifter samt gode “Aha!” – opplevelser:).
  Jeg synes den er så personlig fra deg til oss og jeg føler meg meget godt rustet med denne boka, det er en trygghet på matveien- noe jeg Aldri noen gang har følt med en kokebok noen gang.
  Du er Sjukt dyktig, det er logisk og tipsene å historiene dine er geniale og gjør hjerter Glad, ja jeg må påstå at det Må bli matglede av dette bidraget ditt.
  Tusen takk, Mari!
  Jeg anbefaler til alle som leser kommentaren min her; har du noen du er glad i og som du vil inspirere innafor en grønnere livsstil så er dette den ultimate julegave/bursdagsgave/ gave uten begivenhet osv osv!
  Er du kanskje liiitt som meg, litt sinna veganer- Calm down- mute- Gi denne boka om du ikke kommer igjennom, påtide å skifte taktikk!❤❤
  Du verden jeg måtte bare si ifra at denne er Fantastisk!❤
  Hjertelig hilsen Victoria:)

  1. Mari Hult

   Herlighet Victoria, for en fantastisk tilbakemelding å få! TUUUUUSEN TAKK!!! Det betyr så utrolig mye for meg å lese at boken blir så godt likt. Jeg brukte masse tid på tekstene, så det varmer virkelig å høre at det var verdt innsatsen. Takk, takk, takk <3

 2. Laila Furunes

  Gratulerer med super bok! Skal teste ut et par av oppskriftene i helga, gleder meg! Her i huset er vi “nestenvegetarianere”, men med så mye lekkert (og raskt og enkelt!!) som i boka di, blir det lite hamburger og mye vegansk framover. Tusen takk for en stor porsjon motivasjon til et sunnere liv for 12-åringen min og meg

  1. Mari Hult

   Så utrolig herlig å høre! Det er akkurat sånne som deg jeg har lyst å nå fram til, og prøve å gjøre det enklere å velge vegansk i hverdagen. Tusen takk for så fin tilbakemelding <3

 3. Ragna Bjørgemoen

  Ska spørre etter den på Biblioteket jeg
  Ragna

  1. Mari Hult

   Så koselig 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *