

Vegansk ukemeny: Uke 39, 2018
Høstlig ukemeny med inspirasjon fra blant annet Italia, Frankrike og Chile.
Mandag: Pasta med brokkoli og facon
Supergod pastarett med vegansk “bacon” laget av tofu.

Herlig fransk suppe med masse god smak av vårløk, spinat, hvitløk og potet.

Enkel og smakfull middag med nudler, grønnsaker og en proteinrik peanøttsaus.

Torsdag: Blomkålvinger i søtsur saus
Nydelig asiatisk blomkålvariant, server gjerne retten med ris eller quinoa.

Herlige og spicy indiske burgere som smaker utmerket med mangochutney og ris til.

Lørdag: Pastel de papa – søramerikansk potetpai
Nydelig linse- og grønnsakssaus toppes med potetstappe og bakes i ovn. Vegansk comfort food på sitt beste!

Søndag: Pasta i kremet soppsaus
Nydelig pastarett med hvitløk, sopp, pinjekjerner og masse friske urter.
