Bli med på lansering av “Sykt enkelt”

1. oktober kommer endelig min nye bok “Sykt enkelt” ut. Målet mitt med boken er å gjøre det så enkelt som mulig å velge vegansk – både for de som allerede er veganere, for vegetarianere, og for absolutt alle som kan tenke seg å få litt mer grønt inn i hverdagen sin. Derfor har jeg laget en bok der den raske hverdagsmaten står i sentrum. Det skal gå raskt i butikken (og du trenger ikke dra på spesialbutikk), du skal klare deg med maks 10 ingredienser per rett og maten skal være klar til servering innen en halvtime etter at du fyrer opp komfyren.

“Sykt enkelt” ble annonsert på Vegan Weekend i Sandnes.

For å virkelig spre dette glade budskapet så har jeg bestemt meg for å dra ut på en aldri så liten tur til Norges fire største byer, for å inspirere flest mulig til å spise vegansk. Det blir altså lanseringsarrangementer i Stavanger, Trondheim, Oslo og Bergen, og hver by får sitt eget program.

Jeg gleder meg skikkelig, skikkelig, skikkelig til å møte dere – verdens beste lesere – og håper dere finner arrangementer som passer dere! Skulle så gjerne kommet meg til Nord-Norge også, forhåpentligvis får vi til det ved neste anledning.

Har du forespørsler til arrangementer jeg kan gjøre utover dette, så send meg gjerne en e-post.

Det blir masse muligheter til å få et signert eksemplar av “Sykt enkelt” i høst.

1. oktober: Stavanger

Lanseringsfest på Tou Scene kl 19.00-21.00
Meld deg på Facebook-event her. 

6. oktober: Trondheim

Grønn formiddag på Scandic Lerkendal kl 12.00-14.00
Foredrag: Hvordan lage enkel vegansk hverdagsmat?
Smaksprøver og boksignering.
Meld deg på Facebook-event her. 

11. oktober: Oslo

Boklansering på Norli Eldorado kl 17.00
Bokprat med Yngve Ekern.
Meld deg på Facebook-event her. 

13. oktober: Oslo

Boksignering og matlaging på Veganermat kl 13.00-16.00
Jeg er i butikken til Veganermat og signerer bøker, lager litt smaksprøver og prater med de som vil det.
Meld deg på Facebook-event her.

3. november: Bergen

Matkurs og boklansering på Det akademiske kvarter kl 10.30-11.15
Del av Bergen veganfestival, som arrangeres for første gang i år.
Meld deg på Facebook-event her. 

På Bergen veganfestival blir det kokkekurs i tillegg til boksignering.

4 Comments

 1. Hei! Jeg kjøpte boken din på Bergen veganfestival fordi tofuen og sjokoladehummusen din var så gode! Men nå husker jeg ikke ingrediensene i akkurat den tofumarinaden, kan du hjelpe meg? Jeg bare MÅ ha det 😉

  1. Mari Hult

   Den står også i boken! Tofu og nudler i peanøttsaus i panneretter-kapittelet 🙂 Gøy du likte maten! Jeg koste meg veldig i Bergen.

   1. Tusen takk!
    Den sausen blir en ny favorittsaus!
    Masse gode oppskrifter i boken, nam

   2. Mari Hult

    Hurra! Så glad jeg blir for å høre slikt <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *