Vegansk ukemeny: Uke 37, 2018

Ny uke – ny ukemeny! Denne gangen står det kjøttfrie fristelser fra blant annet Sverige, Italia og Mexico på menyen. 

Mandag: Kikerter i indisk nektarinsaus

Nektarin er en super frukt å bruke i matlaging! Her bidrar den både med litt syre og litt sødme.

veganske kikerter i indisk nektarinsaus oppskrift vegetarbloggen

Tirsdag: Persisk nudelsuppe

Varmende og mettende suppe med nudler, bønner, kikerter, linser og masse gode smaker.

Onsdag: Svenske “kjøttboller”

Smakfulle linseboller som er sprø på utsiden og saftige inni – perfekt med potetstappe og brun saus.

veganske vegetariske svenske kjøttboller oppskrift

Torsdag: Grønnsaksbolognese

Denne italienske klassikeren blir skikkelig god i vegansk versjon. Prøv selv!

vegansk pasta bolognese oppskrift

Fredag: Blomkålvinger i søtsur saus

Hohoho så godt! Blomkål er virkelig en fabelaktig anvendbar grønnsak. I asiatisk versjon blir den skikkelig god til fredagskosen.

veganske vegetariske blomkålvinger i søtsur saus oppskrift

Lørdag: Texmexburger

En skikkelig festburger med blant annet bønner og mais. Super lørdagsmiddag! Server gjerne med stekte poteter og hjemmelaget aioli.

vegansk vegetarisk texmexburger vegetarbloggen oppskrift

Søndag: Grønnkålrisotto med kikerter og sitron

En god italiensk risotto er virkelig en super søndagsmiddag! Her med proteinrike kikerter og knasende grønnkål.

vegansk vegetarisk risotto oppskrif

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *