

Vegansk ukemeny: Uke 37, 2018
Ny uke – ny ukemeny! Denne gangen står det kjøttfrie fristelser fra blant annet Sverige, Italia og Mexico på menyen.
Mandag: Kikerter i indisk nektarinsaus
Nektarin er en super frukt å bruke i matlaging! Her bidrar den både med litt syre og litt sødme.

Varmende og mettende suppe med nudler, bønner, kikerter, linser og masse gode smaker.

Smakfulle linseboller som er sprø på utsiden og saftige inni – perfekt med potetstappe og brun saus.

Denne italienske klassikeren blir skikkelig god i vegansk versjon. Prøv selv!

Fredag: Blomkålvinger i søtsur saus
Hohoho så godt! Blomkål er virkelig en fabelaktig anvendbar grønnsak. I asiatisk versjon blir den skikkelig god til fredagskosen.

En skikkelig festburger med blant annet bønner og mais. Super lørdagsmiddag! Server gjerne med stekte poteter og hjemmelaget aioli.

Søndag: Grønnkålrisotto med kikerter og sitron
En god italiensk risotto er virkelig en super søndagsmiddag! Her med proteinrike kikerter og knasende grønnkål.
