Frokostispinner

Snakk om bra start på dagen. 

Dette må da være verdens beste idé? Her får du altså yoghurt, frokostblanding og bær – en helt vanlig frokost – servert som ispinner! Snakk om bra triks for å lure frokost i de voksne (sikkert i barn også, men jeg har inntrykk av at barn har mye bedre frokostrutiner enn oss voksne, så trenger kanskje ikke å lure de i dag).

Ingredienser til 6 stk:

  • 3 dl melkefri yoghurt, her har jeg brukt soyayoghurt med vaniljesmak
  • 1 dl assorterte bær
  • 2 dl frokostblanding

Framgangsmåte:

Bruker du naturell yoghurt kan det være greit å smake den til med 1 ts lønnesirup og kanskje litt vanilje.

Dersom du bruker store bær må du skjære de i litt mindre biter. Her har jeg brukt bringebær og blåbær, de har jeg ikke skåret opp.

Ha halvparten av bærene nederst i formene. Ha deretter i halvparten av yoghurten, halvparten av frokostblandingen, resten av bærene, resten av yoghurten og topp til slutt med resten av frokostblandingen.

Dersom du ikke har ispinneformer som på bildet og bruker slike former der selve pinnen står løst, da er det greit å la isen fryse i alle fall en time før du har i pinnen. Hvis ikke vil ikke ispinnen se veldig elegant ut.

Frys i minst 6 timer.

For å løsne ispinnene fra formene – dypp de i kokvarmt vann i ca 10 sekunder.

HER FINNER DU FLERE OPPSKRIFTER PÅ VEGANSKE ISPINNER. 

2 Comments

  1. Dette er helt perfekt for oss som har en isgal fireåring! Har laget mange ulike, men aldri prøvd med frokostblanding i. Skal prøves!

    1. Mari Hult

      Åååh kjekt! Håper det slår an 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *