Vegansk ukemeny: Uke 35, 2018

Syv veganske middager med god smak av høst. 

Det nærmer seg høstmånedene, og med de kommer det masse anledninger til å samles rundt spisebordet. Denne ukemenyen byr på varmende smaker med en del av sesongens råvarer.

Mandag: Indisk linsegryte med blomkål

Blomkål! Linser! Indisk! Så mange favoritter i en enkelt rett! Denne linsegryten lager du på en halvtime, og den er smakfull og god. Legg merke til at det er rause porsjoner i denne oppskriften, og i følge kommentarene holder den til både 3 og 4 personer rundt middagsbordet.

vegansk vegetarisk indisk linsegryte oppskrift

Tirsdag: Grønnkålsuppe

Fyldig og god suppe med potet, vårløk og grønnkål.

vegansk grønnkålsuppe oppskrift vegetarbloggen

Onsdag: Nudelsalat

Denne retten lager du i full fart, og er supert om du rett og slett må ha litt kjapp og god mat på bordet. Bruk gjerne andre grønnsaker om du har. Noen sprøstekte tofu- eller tempehbiter her er heller ikke å forakte…

Torsdag: Kokosdaal

Siden det snart er høst kjører vi i gang med to indiske retter denne uken. Dette er en klassisk linsegryte med masse god kokossmak.

vegansk vegetarisk kokosdaal oppskrift vegetarbloggen

Fredag: Blomkåltaco

Superlettvint taco som du kan spise med verdens beste samvittighet.

vegansk blomkåltaco oppskrift

Lørdag: Høstens lasagne

Nydelig italiensk comfort food med masse gode smaker. Perfekt når høstkveldene melder seg.

vegansk grøslasagne oppskrift

Søndag: Søtpotetstappe med sopp i kremet hvitløkssaus

Alle grønnsaker blir bedre bakt enn kokt tror jeg! Her kombinerer vi to – søtpoteter bakes i ovn og brukes i verdens beste søtpotetstappe, hvitløk bakes også hele i ovn, og has i fløtesausen. På denne måten blir smaken mildere, bedre samt det hele er veldig lettvint å lage.

vegansk søtpotetstappe oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *