Vegansk ukemeny: Uke 34, 2018

Sensommerlig ukemeny med oppskrifter fra blant annet Italia, Mexico, India og Hellas. 

Mandag: Sopp Alfredo

Pasta i kremet saus med herlige sprøstekte sopp på toppen.

vegansk vegetarisk pasta alfredo oppskrift vegetarbloggen

Tirsdag: Minestronesuppe

Vi holder oss i Italia, med en nydelig “bondesuppe” med masse grønnsaker og bønner.

vegansk minestronesuppe oppskrift vegetarbloggen

Onsdag: Kikerter i indisk nektarinsaus

Varmende og smaksrik indisk gryte med kikerter, nektariner, spinat og kokosmelk.

veganske kikerter i indisk nektarinsaus oppskrift vegetarbloggen

Torsdag: Brokkoli og tofu i ingefærsaus

En nydelig asiatisk rett med appelsin, ingefær, hvitløk, vårløk og sesamfrø.

Fredag: Vegansk texmexburger

Bytt ut fredagstacoen med denne herlige fredagsburgeren! Den er saftig, spicy og har masse gode texmex-smaker.

vegansk vegetarisk texmexburger vegetarbloggen oppskrift

Lørdag: Falafel med greske smaker

Nydelig falafel med soltørka tomat, servert med avokadohummus og tahinisaus.

Søndag: Laksa

Laksa er en fabelaktig suppe. Rett og slett. En suppe for de fine anledningene. Den nydelige smaken av Asia får vi fra en hjemmelaget laksa-paste, og når den freses for deretter å kokes i kokosmelk og grønnsakskraft så skjer det noe fantastisk i gryta. Det lukter godt med en gang, og ganske kjapt får du fram utrolig gode smaker også.

vegansk vegetarisk laksa vegetarbloggen oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *