

Vegansk ukemeny: Uke 34, 2018
Sensommerlig ukemeny med oppskrifter fra blant annet Italia, Mexico, India og Hellas.
Pasta i kremet saus med herlige sprøstekte sopp på toppen.

Vi holder oss i Italia, med en nydelig “bondesuppe” med masse grønnsaker og bønner.

Onsdag: Kikerter i indisk nektarinsaus
Varmende og smaksrik indisk gryte med kikerter, nektariner, spinat og kokosmelk.

Torsdag: Brokkoli og tofu i ingefærsaus
En nydelig asiatisk rett med appelsin, ingefær, hvitløk, vårløk og sesamfrø.

Bytt ut fredagstacoen med denne herlige fredagsburgeren! Den er saftig, spicy og har masse gode texmex-smaker.

Lørdag: Falafel med greske smaker
Nydelig falafel med soltørka tomat, servert med avokadohummus og tahinisaus.

Laksa er en fabelaktig suppe. Rett og slett. En suppe for de fine anledningene. Den nydelige smaken av Asia får vi fra en hjemmelaget laksa-paste, og når den freses for deretter å kokes i kokosmelk og grønnsakskraft så skjer det noe fantastisk i gryta. Det lukter godt med en gang, og ganske kjapt får du fram utrolig gode smaker også.
