vegansk vegetarisk smoothiebowl oppskrift vegetarbloggen

Smoothiebowl

Fabelaktig frokost som smaker dessert. Men inneholder spinat. Og smaker seriøst dessert. 

Ingredienser:

  • 1 frossen banan*
  • 2,5 dl frosne bringebær
  • en neve spinat
  • 1 dl eplejuice
  • 1 ufrossen banan
  • 2 ss blåbær
  • 1 ss pistasjnøtter
  • 2 ss gojibær
  • 2 ss kokosmasse
    *Bananen må skrelles og skjæres i skiver før den fryses ned.

Framgangsmåte:

Ha banan, bringebær, spinat og eplejuice i en foodprocessor eller blender. Kjør til du har en helt jevn smoothie. Blir den for tyktflytende kan du ha i litt mer eplejuice.

Skjær den ufrosne bananen i skiver.

Hell smoothien over i en bolle, topp med banan, gojibær, blåbær, kokosmasse og pistasjnøtter.

Du kan selvsagt variarere toppingen her. Hjemmelaget frokostblanding er godt på, hempfrø, sesamfrø, andre bær etc.

HER FINNER DU ANDRE OPPSKRIFTER PÅ VEGANSKE SMOOTHIES. 

2 Comments

  1. NAM

    1. Mari Hult

      HAha takk 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *