

Vegansk ukemeny: Uke 31, 2018
Syv knallgode middagsretter som passer perfekt nå på sommeren!
Mandag: Bowl med mango og brokkoli
Lettvint middag med nudler, mango, brokkoli og nøtter i en nydelig tahinisaus. NB beregn ekstra nudler, så har du til tirsdagens middag!

Tirsdag: Stekte nudler med edamamebønner
De grønne edamamebønnene er stadig lettere å finne i frysedisken i vanlige matvarebutikker, og har du ikke allerede begynt å benytte deg av de så anbefaler jeg å introdusere de til kjøkkenet ditt med denne restemiddagen.

Dette er en costaricansk middagsrett med kikerter og mais i en enkel og smakfull tomatsaus. Perfekt om du vil prøve noe nytt på en onsdag.

Her fyller vi auberginen med en frisk marinade, ovnsbaker den, og når den kommer ut av ovnen topper vi den med en herlig mandelmiks. Retten har både god konsistens, umamismak og ikke minst protein og fett. Server gjerne med potetstappe.

Fredag: Søtpotet og gulrotsuppe med smak av India
Indisk mat er alltid godt, så hvorfor ikke servere det på fredagskvelden? Med noen naan ved siden av blir dette en aldri så liten fest.

Herlige middagsboller med hirse, gresskar og indiske krydder.

Søndag: Kremet pastasalat med soltørka tomat
Pastasalat er helt innafor som søndagsmiddag nå om sommeren. Kos deg gjerne med denne på terrassen, kanskje sammen med litt godt brød?

Takk for ukemenyer, mange gode idéer!
Jeg har lagt Pozole de garbanzo og det var kjempe godt!