

Vegansk ukemeny: Uke 17, 2018
Ny uke, nye matmuligheter! Her er syv spennende middagsretter til inspirasjon.
Mandag: Thailandsk gulrotsuppe
Fyldig og veldig mettende suppe med rød curry, kokosmelk, peanøtter og koriander.

En nydelig indisk klassiker der vi bruker tofu istedenfor paneer-ost, og serverer det med spinat i en herlig kokossaus.

Lettvint og supersmakfull indisk linsegryte.

Torsdag: Nudler i en fantastisk peanøttsaus
Supergod rett med tofu, nudler og grønnsaker i en hjemmelaget saus.

Fredag: Tostadas med spicy kikertfyll
Det er så godt! Sprøstekte maistortillas toppes med salat, tomatbiter, en herlig krydret blanding av kikerter og nøtter, og på toppen av det hele: hjemmelaget guacamole. Dette er et skikkelig supert alternativ til den vanlige fredagstacoen.

Lørdag: Burger med søtpotet og sorte bønner
Saftige og herlige veganske burgere med smak av både røkt, søtt og salt.

Nydelig ovnsbakt middag med poteter, aubergine, soyakjøttsaus og hvit bechamelsaus.
