

Vegansk ukemeny: Uke 15, 2018
Syv varierte, smakfulle og næringsrike veganske middagsretter.
Her finner du ukens handleliste.
Kommentarer til handlelisten:
- til kikertpannen og tikka masala kan du fint bruke hermetiske kikerter, da dropper du bløtlegging og den lange koketiden. Til falafelen er det kun tørka kikerter som gjelder, da disse kun skal bløtlegges og ikke kokes.
- 1 kinesisk hvitløk erstatter 2 hvitløksfedd og vice versa
- soyayoghurt kan erstattes av annen type vegansk yoghurt (pass på at den er usøtet) eller fraiche, eventuelt kokosmelk
- 2 oppskrifter skal ha spinat, 1 vanlig og 1 babyspinat. Det går helt fint å bruke samme type spinat til begge to.
Herlig grønnsaksrett med masse gode smaker fra Middelhavskjøkkenet. Smaker godt med ris eller potetstappe til.

Jeg er så glad i poteter! De passer herlig i det meste, inkludert suppe.

Smakfull indisk gryte med poteter, gulrøtter, kikerter og indisk ris.

Lynrask middag og en av bloggens mest populære oppskrifter.

Fredag: Meksikansk “kjøttgryte”
Herlig vegansk hjemmelaga erstatning til kjøttfarse, spesialtilpasset meksikanske retter. Servert med ris, og kanskje litt mais og tortillachips, så blir dette en utmerket fredagsmiddag.

Fantastiske kikertkaker med masse god smak av Midtøsten.

Søndag: Pasta med kremet soppsaus
Pasta, sopp og fløtesaus er en sikker vinner, og passer supert som søndagsmiddag. Servér gjerne med litt godt hjemmelaget brød til.
