vegansk avokadobagel oppskrift vegetarbloggen vegetarisk

Avokadobagel

Perfekt søndagsfrokost: Nyristet bagel toppet med kremost, avokado og soltørket tomat. Det trenger ikke være mer komplisert enn det!

Søndagsfrokost er mitt favorittmåltid. Dersom jeg ikke er på fjellet så bruker jeg vanligvis 2-3 timer på å komme meg til frokosten, jeg rusler rundt i huset, hører på musikk, drikker kaffe, ligger litt på sofaen, skriver blogg, koser med katten, mater katten fordi det viste seg at kun koset for å få mat, og til slutt lager jeg noe til meg selv også, noe som er så godt at det holder meg fornøyd de neste 2-3 timene også. Som for eksempel disse bagelsene her.

“Oppskrift” tihi. Jukseoppskrift dette her. Men altså – jeg oppdaget kombinasjon til frokost en søndag der det gikk i bagels fra fryseren, og jeg føler et ansvar for å dele den videre med dere. Dette er altså skikkelig, skikkelig godt – og enkelt om du har ferdige bagels. Du kan selvsagt lage de selv – det smaker enda bedre, og imponerer de fleste.

Ingredienser til 2 porsjoner:

  • 2 bagels
  • 1 avokado
  • noen soltørka tomater
  • vegansk kremost
  • litt bladsalat
  • nykvernet pepper

Framgangsmåte: 

Stek bagels i ovn eller rist i brødristeren. Skjær avokado i terninger og snitt de soltørka tomatene.

Smør kremost på bagelsene, ha på salat, avokado og soltørka tomat, dryss litt pepper på toppen og vips! Frokosten er klar.

FLERE VEGANSKE FROKOSTOPPSKRIFTER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *