Vegansk ukemeny: Uke 10, 2018

Italiensk suppe, to burgere og hjemmelaget seitan står på menyen denne uken! I tillegg til masse flere veganske fristelser. 

Her finner du ukens handleliste. 

Kommentarer til handlelisten: 

  • Du kan fint bruke hermetiske kikerter istedenfor tørka – da dobler du mengden og dropper bløtlegging og koking.
  • 2 hvitløksfedd erstattes av en kinesisk hvitløk – og vice versa
  • Du trenger ikke bruke valnøtt-, kokosnøtt-  eller peanøttolje til steking. Rapsolje eller solsikkeolje holder lenge det. 

Mandag: Vegansk minestronesuppe 

En super suppe når du har rester av grønnsaker og/eller bønner å bruke opp etter helgen! Her er det definitivt lov å improvisere med det du har i skapet. Har du ferdigkokt pasta liggende så bytter du ut makaronien med det – bare vend den inn helt i slutten av koketiden.

vegansk minestronesuppe oppskrift vegetarbloggen

Tirsdag: Søtpotet- og maisburger

Burger på en tirsdag! Det må være lov, i alle fall når den er laget av søtpotet og mais.

vegansk vegetarisk maisburger oppskrift vegetarbloggen

Onsdag: Pasta Alfredo

Nydelig og skikkelig lettvint pasta i kremet saus. Dette er en favoritt jeg kommer tilbake til igjen og igjen og igjen…

vegansk pasta alfredo oppskrift

Torsdag: “Kylling” med cashewnøtter

Her lager vi en hjemmelaget kjøtterstatning – “seitan” – du kan erstatte denne av ulike typer juksekjøtt fra frysedisken om du vil ha en raskere middag.

vegansk hjemmelaget seitan oppskrift

Fredag: Rødbeteburgere

Rødbeteburgeren er en gammel vegansk klisje, men denne varianten funker skambra. Perfekt fredagsmat!

veganske rødbeteburgere oppskrift

Lørdag: Chana masala

Indisk kikertgryte med masse gode smaker. Smaker ekstra godt med hjemmelaget indisk brød og mangochutney.

vegansk chana masala oppskrift

Søndag: Kikertstek med smak av Italia

Supergod søndagsmiddag som passer utmerket på dager der du har litt lengre tid å bruke på kjøkkenet.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *