

Vegansk ukemeny: Uke 9, 2018
Suppe, pasta, curry, burger, pizzahorn… ukens meny går inn for å bevise at du ikke trenger å savne noen matretter som veganer!
Her finner du ukens handleliste.
Kommentarer til handlelisten:
- Du kan bruke tørrgjær istedenfor fersk gjær i pizzahornene om du foretrekker det
- Du trenger kun 200 g av ananasen, så om du vil ha ananas i pizzahornene så trenger du ikke kjøpe ekstra
- Du trenger bare 2 dl usøtet plantemelk, kjøper du soyafløte istedenfor så husk at du trenger 2,5 dl (kjøttkakene skal også ha fløte i seg)
Fyldig, varmende og mettende suppe, perfekt på kalde vinterdager.

Tirsdag: Pasta med kremet spinat
Lettvint og smakfull vegansk pastarett med cashewnøtter, spinat og hvitløk.

Rask grønn curry med ananas, linser, brokkoli og paprika.

Torsdag: Brokkoli og tofu i ingefærsaus
En nydelig asiatisk rett med appelsin, ingefær, hvitløk, vårløk og sesamfrø.

Herlig fredagsmiddag! Denne burgeren smaker skikkelig godt servert med avokado og salsa til.

Grunnoppskrift på herlige pizzahorn som kan fylles med det meste. Perfekt lørdagsmiddag!

Norges nasjonalrett – helt vegansk.
