

Vegansk ukemeny: Uke 3, 2018
Frisk og varm ukemeny med inspirasjon fra hele verden.
Fridag i kalenderen, men like fullt en mandag, så da kombinerer vi det beste fra hverdags OG helg, og lager taco med mango, avokado og bønner.

Tirsdag: Søtpotetrisotto med asparges
Risotto med smak av både salt og (litt) søtt, men nydelige aspargeser på toppen. Pinjekjerner for ekstra crunch.

Onsdag: Kremet brokkolisuppe med grønnkål og valnøtter
Luksussuppe.

Torsdag: General Tso’s blomkål
Ovnsbakt blomkål med masse god smak. Må prøves!

Fredag: Mais- og squashtaco med spicy hummus
Ny vri på fredagstacoen – denne gangen med mais og squash i hovedrollen.

En lasagne som er skummelt lik den “vanlige” varianten med kjøttdeig, melk og ost. En av bloggens absolutt mest leste og elska oppskrifter.

Tar litt tid å lage, og krever rett og slett litt innsats. Men smaken er super, og når du først har lært deg å lage maki så går det som en lek hver eneste gang.
