Vegansk ukemeny: Uke 2, 2018

Syv splitter veganske middagsretter + handleliste. 

Her finner du ukens handleliste. 

Kommentarer til handlelisten:

  • 1 kinesisk hvitløk kan erstattes av 2 hvitløksfedd
  • I suppen kan du velge om du vil bruke tørka eller hermetiske kikerter. Bruker du tørka så må de bløtlegges i minst åtte timer for deretter kokes møre før bruk. Bruker du hermetiske så holder det å sile av laken og å skylle kikertene i litt kaldt vann.
  • Den ene oppskriften spør etter indisk krydderblanding. Det kan du lage selv, eventuelt kan du bruke garam masala.
  • Eplesidereddik og riseddik kan bruke om hverandre, og begge kan også erstattes av annen lys eddik

Mandag: Pasta i peanøttsaus

En aldeles nydelig pastarett med peanøttsmør, søtpotet og grønnkål.

vegansk pasta i peanøttsaus vegetarbloggen vegetar oppskrift

Tirsdag: Indisk rotfruktsuppe med spicy kikerter

En skikkelig fyldig og smakfull suppe med knasende kikerter på toppen. Næringsrikt og supergodt!

vegansk indisk rotfruktsuppe oppskrift

Onsdag: General Tso’s blomkål

Kanskje den beste måten du kan servere blomkål på. Jeg bare nevner det. Smaker skikkelig godt med ris til – gjør gjerne klar ekstra ris som står i kjøleskapet til torsdagsmiddagen.

veganske blomkålvinger tapas oppskrift

Torsdag: Stekt ris på thailandsk vis

Verdens beste restemat…?

vegansk stekt ris oppskrift

Fredag: Tacopizza med falafel

Taco + pizza + falafel… Trenger du en annen grunn?

vegansk tacopizza oppskrift

Lørdag: Texmexburger

Lørdag og definitivt lov til å lage noe god kosemat – da passer disse burgerne midt i blinken.

vegansk vegetarisk texmexburger vegetarbloggen oppskrift

Søndag: Linserisotto med saltbakte rødbeter

vegansk risotto med saltbakte rødbeter oppskrift vegetar vegetarbloggen

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *