Årsregnskap

Andre fotografer: Margit Selsjord og Ola Waagen

Da har jeg lagt nok et fantastisk år bak meg! Her en dag kikket jeg gjennom årsregnskapet jeg lagte på bloggen for 2016, og to ting slo meg. Først – dette er et utrolig nyttig verktøy for meg selv for å se hvordan jeg har prestert i år sammenlignet med i fjor. Og deretter – dette må være utrolig lite interessant for alle andre enn meg.

Men jaja, jeg kjører på igjen!

I år har jeg jo ikke gitt ut bok, og med det har det blitt et litt lavere aktivitetsnivå. Mindre boksigneringer og mindre presse, samt litt mindre blogging av en eller annen grunn.  Men likevel: For et år det har vært! Jeg har virkelig holdt meg travel, både med kurs, foredrag og en del reising. Jeg var igjen kjøkkensjef på Stavanger Yogafestival, der vi samlet inn penger for å bekjempe barneprostitusjon/overgrep. Det er utrolig godt å kunne bruke mine kunnskaper til å hjelpe en så viktig sak.

Jeg har vært med på ikke mindre enn tre vegetar-/veganfestivaler, der jeg har holdt kurs, signert bøker, debutert som konferansier (!) og møtt skikkelig masse kjekke lesere. Det er kanskje det aller beste jeg gjør – å møte dere face to face. Alltid like stas. Jeg fikk også med meg en pris fra Oslo vegetarfestival – en Nice Award levert av gjengen bak Vegan Norway.

Andre festivaler har det også blitt, i år skriver jeg opp en bokfestival, en interiørfestival og en matfestival i årsregnskapet. Å komme meg litt ut av den herlige vegetarbobla og møte “vanlige” folk er spennende, og i år føler jeg at jeg har blitt skikkelig godt mottatt på alle fronter. Kanskje veganmat ikke er så skummelt og truende lenger…?

I Stavanger markerte vi verdens vegandag med kakesalg til inntekt for pelsvarslerne i Nettverk for dyrs frihet. Herlig med litt god, gammeldags kakedugnad iblant. Da jeg begynte med dette her var vi maks fire stykker som dukket opp på sånne arrangementer, i år var vi nesten for mange, veldig fint.

Av andre høydepunkt kan jeg nevne å ha vært med i reklamefilm, vært finalist på Vixen (og dukket opp i en episode av Bloggerne) og blitt hyret inn til å holde flere foredrag om blogging og sosiale medier.

På privaten har jeg fått kommet meg masse på teater og litt på konsert, og jeg har møtt Trine Rein mange ganger! Sånt er viktig. Det har blitt en del feiringer av runde tall, både i Oslo og her i Stavanger, fine anledninger til å møte gode venner igjen.

Jeg har også fått meg nok en favorittrønder, og det er bra.

Så her har dere året mitt oppsummert i tall. Tusen millioner takk for følget i år igjen!

Tallene i parantes viser fjorårets resultat. 

Antall blogginnlegg: 263 (295)
Antall bøker utgitt: 0 (1)
Antall gjesteforelesninger holdt: 1
Antall vegetarfestivaler jeg har vært på programmet til: 3
Antall andre festivaler jeg har vært på programmet til: 3
Antall matkurs holdt: 14 (16)
Andre kurs og foredrag: 5
Andre matarrangementer: 5
Antall arrangement på kunstmuseum: 1

Antall boksigneringer: 9 (11)
Antall priser vunnet: 2
Antall intervjuer: 7 (21)
Antall foredrag og presentasjon på bokfestival: 1 (3)
Antall adopterte katter: 1 (han samme som i fjor altså)
Antall katter i fosterhjem: 2

Antall videoer publisert på Youtube: 9 (32)
Antall ganger vært med i reklamefilm: 1
Antall episoder av bloggerne jeg har vært med i: 1
Antall reality tv-forespørsler: 1
Antall reality tv-forespørsler jeg takket høflig nei til: 1
Antall ganger leid inn for å lage mat til andre matbloggere: 1
Antall dager jeg har bakt 1250 cupcakes: 1
Antall skader i venstrearmen pga overbaking: 1
Antall kulinariske restefester arrangert og vist på NRK: 1

Antall favoritt-trøndere: 4 (3)
Antall Arsenal-seire: 37 (28) – her mistenker jeg at jeg har regnet feil
Antall Londonturer: 2 (2)
Antall ganger på Emirates: 0 (1) – her tar jeg selvkritikk
Antall reisedøgn: 39 (32)
Prebz og Dennis premierer: 2
Antall idrettsarrangement (løping): 1

Antall julekakesorter: 7 (17) – IGJEN SELVKRITIKK
Antall sidevisninger på bloggen: 2 466 300 (2 333 957)
Antall likere på Facebook: 29 221 (23 457)
Antall følgere på Instagram: 11 226 (8767)
Følgere av katten på Instagram: 147 (91)

Antall lørdagskaffe på Bøker og børst: 19
Antall teaterbesøk: 21 (15)
Antall konserter: 8
Antall av disse konsertene som var med John Mayer: 3
Antall av disse konsertene som var med Trine Rein: 2
Antall julepresanger fra dyr: 3 (3)
Antall julepresanger til dyr: 8
Antall julekonserter: 2 (3)
Antall klemmer av Trine Rein: UTALLIGE

Antall verdens beste agent: 1 (1)
Antall verdens beste forlegger: 2 (2)
Antall favorittkollegaer: klarer ikke velge lenger (5)
Antall fanga Pokemons i Pokedex: 264 (129)
Antall seire og tap i Wordfeud:  21/77  (6/68)
Antall level i Pet Rescue saga: 1992 – dvs alle pdd (1435)
Antall oppskrifter utviklet til matkassen min hos Nettmat: mistet oversikten totalt (132)
Antall dager jeg har tenkt at jeg aldri mer skal lage bok: 364 (150)

Det var det! Takk for følget i 2017 alle sammen! Jeg er enormt takknemlig for at jeg får holde på med dette her, og er så lykkelig over at dere er med!

Vil dere følge meg videre inn i det nye året så legg gjerne til brukernavn vegetarbloggen på Instagram og Snap.

 

10 Comments

 1. For en utrolig morsom måte å oppsummere på. Gleder meg til å følge deg videre i 2018!

  1. Mari Hult

   Herlig 🙂 Takk for det!

 2. Veldig gøy å lese! Det verkar som du har hatt eit fabelaktig år.

  1. Mari Hult

   Takk for det 🙂

 3. Veldig morsomt å lese, Mari. Håper på litt flere Emirates-turer i år enn i fjor. (Så ble jeg jo litt nysgjerrig og på hvilken reality du har takket nei til 🙂 )

  1. Mari Hult

   Haha det kan vi snakke om på julebordet om jeg slipper inn!

   Mer Emirates SKAL det bli ja 🙂

 4. Imponerende oppsummering, men du glemte å ta med antall fjellturer :-)….. og antall kg i benkpress.

  1. Mari Hult

   Ja det har du rett i! Tar selvkritikk for det..

 5. Du er herlig, Mari! Takk for utallige gode klemmer, nydelig catering og masse inspirasjon!! Gleder meg til hva 2018 kan bringe av nye klemmer og fine samarbeid!❤️☺️

  1. Mari Hult

   Haha så kjekt trine 😀 Gleder meg til 2018 jeg også!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *