

Grov guacamole
Nok en oppskrift på guacamole ja! Men hvorfor ikke – det må jo være verdens beste dip?

Denne gangen så lager jeg en veldig grov variant med masse tekstur. Denne passer ikke kjempebra på tortillachips (vond å få tak i liksom), men er helt super i tacos og burritos. Den grove guacamolen kan også serveres til for eksempel burgere.
Er du veldig glad i avokadosmaken så har du i et par ekstra av den. Blir det fort for sterkt for deg kan du ta mindre (eller helt kutte ut) chili.

Ingredienser:
- 1 avokado (eventuelt flere)
- 1 sjalottløk
- 1 kinesisk hvitløk
- 1 jalapeño (mindre om du ikke liker det så spicy)
- 2 kirsebærtomater (eller 1 litt større tomat)
- 1 kvast koriander
- 1 lime
- salt og pepper
Framgangsmåte:
Rens avokadoen og skjær den i terninger. Grovhakk sjalottløk, hvitløk og jalapeño. Skjær tomater i båter og hakk koriander.
Rør alt sammen i en bolle, rør litt kraftig slik at avokadoen knuses litt, men ikke helt. Press i limesaft, rør sammen og smak til med salt og pepper.
Servér!

FLERE VEGANSKE MEKSIKANSKE OPPSKRIFTER FINNER DU HER.
