Vegansk ukemeny: Uke 46, 2017

Det er skikkelig høst på grensen til vinter – hva passer vel bedre da enn lune pastaretter, varmende supper og smaker fra sørligere breddegrader?

Her er ukens handleliste. 

Kommentarer til handlelisten: 

  • Du kan bruke tørka eller hermetiske kikerter og bønner. Bruker du hermetiske trenger du dobbel så stor mengde – da de tørka øker i volum under bløtlegging og koking
  • Det står både spisskummen og spisskummenfrø i handlelisten. Har du ikke begge fra før så trenger du ikke kjøpe nytt – bare erstatt den ene med den andre
  • 1 kinesisk hvitløk erstatter 2 hvitløksfedd (og vice versa)

Mandag: One pot pasta (videooppskrift)

Superenkel spagetti i tomatsaus.

vegansk one pot pasta oppskrif

Tirsdag: Gresskarsuppe med rista kikerter

Varmende og godt med knasende kikerter på toppen – super høstmiddag.

vegansk gresskarsuppe oppskrift

Onsdag: Marokkansk bønnegryte

Nydelig og særdeles proteinrik middag med masse gode smaker fra Marokko.

vegansk marokkansk bønnegryte med kikerter oppskrift

Torsdag: Peanøtt “stir fry”

Smakfull og lettlaget asiatisk koserett med nudler, grønnsaker og peanøtter.

veganske peanøttnudler oppskrift

Fredag: Soppfajitas med bønnestuing

Smakfull vri på fredagstacoen!

vegansk taco oppskrift

Lørdag: Fransk nachos

Bonanza! Denne må du bare prøve!

vegansk fransk nachos oppskrift

Søndag: Ovnsbakt ratatouille

En litt penere vri på det franske kjøkkenet enn i går – her lar vi fransk bondemat bli festmiddag! Dette er en supergod ratatouille med masse, masse gode smaker. Server gjerne sammen med middelhavspotetstappe. 

vegansk ratatuille oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *