

Vegansk ukemeny: Uke 46, 2017
Det er skikkelig høst på grensen til vinter – hva passer vel bedre da enn lune pastaretter, varmende supper og smaker fra sørligere breddegrader?
Kommentarer til handlelisten:
- Du kan bruke tørka eller hermetiske kikerter og bønner. Bruker du hermetiske trenger du dobbel så stor mengde – da de tørka øker i volum under bløtlegging og koking
- Det står både spisskummen og spisskummenfrø i handlelisten. Har du ikke begge fra før så trenger du ikke kjøpe nytt – bare erstatt den ene med den andre
- 1 kinesisk hvitløk erstatter 2 hvitløksfedd (og vice versa)
Mandag: One pot pasta (videooppskrift)
Superenkel spagetti i tomatsaus.

Tirsdag: Gresskarsuppe med rista kikerter
Varmende og godt med knasende kikerter på toppen – super høstmiddag.

Nydelig og særdeles proteinrik middag med masse gode smaker fra Marokko.

Smakfull og lettlaget asiatisk koserett med nudler, grønnsaker og peanøtter.

Fredag: Soppfajitas med bønnestuing
Smakfull vri på fredagstacoen!

Bonanza! Denne må du bare prøve!

En litt penere vri på det franske kjøkkenet enn i går – her lar vi fransk bondemat bli festmiddag! Dette er en supergod ratatouille med masse, masse gode smaker. Server gjerne sammen med middelhavspotetstappe.
