Vegansk ukemeny: Uke 42, 2017

Pasta, linser, gresskar og burritos – denne ukens meny skal ha noe for alle!

Her finner du ukens handleliste. 

Kommentarer til handlelisten: 

  • 2 hvitløksfedd kan erstattes av en kinesisk hvitløk, og vice versa
  • bruker du hermetiske bønner istedenfor tørka så dobler du mengden, og dropper bløtleggingen og kokingen. Det holder å sile av laken, skylle bønnene og varme de opp.
  • det går minst fire store tomater i en porsjon tomatsuppe. Bruk gjerne litt ekstra om du er i tvil om de er store nok (eller er veldig glad i tomatsuppe)

Mandag: Verdens enkleste pastarett

Men skamgod likevel! Rask mandagsmiddag.

Tirsdag: Lettvint linsecurry

Jeg liker meg godt i det indiske kjøkkenet, både med matlagingsprosjekter som tar en dag og to, men også til enkle hverdagsmiddager. Denne oppskriften er i sistnevnte kategori.

vegansk lettvint indisk linsecurry

Onsdag: Kremet gresskarsuppe

Gresskar er i sesong, og det gjør seg skikkelig godt i suppe. Denne må du bare prøve…

gresskarsuppe vegansk oppskrift

Torsdag: Kremet brokkolipasta

Lag gjerne dobbel porsjon, og ha restene som pastasalat til lunsj i morgen!

Fredag: Lettvint burrito med bønnestuing (videooppskrift)

Superrask texmex-fredagsmiddag!

vegansk burrito oppskrift

Lørdag: Bønneburgere med squash

Lørdag er en super dag for burgere! Disse er skikkelig gode med vanlig burgertilbehør, kan jeg for eksempel friste med søtpotetfries eller hjemmelaget aioli?

vegansk burger oppskrift

Søndag: Ovnsbakt tomat-suppe

Verdens beste tomatsuppe? Jeg tror kanskje det! Husk å lage stor porsjon.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *