Vegansk ukemeny: Uke 34, 2017

Ukens meny har inspirasjon fra India, Italia og Mexico. 

Her finner du ukens handleliste. 

  • Husk at ett hvitløksfedd kan erstattes av en halv kinesisk hvitløk
  • Eplesidereddik kan erstattes av en annen lys eddik, f.eks hvitvinseddik
  • Liquid smoke kan erstattes av røkt paprikapulver
  • Finner du ikke tvp kan du kjøpe større biter tørka soya (“chunks” eller medaljonger), og grovhakke de i en foodprocessor

Mandag: Butter tofu

Dette er en vegansk variant av den indiske klassikeren “butter chicken” – med margarin istedenfor smør og tofu istedenfor kylling. Kjempesmakfull start på uken!

Tirsdag: Pasta Arrabiata

En aldeles super pastarett med ekte hjemmelaget saus. Blir bra hver gang!

vegansk hjemmelaget pasta arribiata oppskrift

Onsdag: Søtpotetsuppe

Fyldig og god suppe med smak av chili, kokos og karri. Bruk en helt vanlig chili dersom du ikke finner den som er nevnt i oppskriften.

vegansk søtpotetsuppe oppskrift

Torsdag: Superenkle taquitos

Lettvint og smakfull meksikansk middag. Dress den gjerne opp med hjemmelaga guacamole.

veganske taquitos oppskrift

Fredag: Tandooriwraps

Indisk fredags”taco”-variant, supergodt med krydret blomkål.

vegansk indisk wrap oppskrif

Lørdag: Grønnkållasagne

Supergod kosemat på lørdagen!

Søndag: Kålruletter

Veganske kålruletter – kem sku trudd? Dette er en skikkelig god og tradisjonell søndagsmiddag – i kjøttfri variant da.

veganske kålruletter oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *