

Vegansk ukemeny: Uke 34, 2017
Ukens meny har inspirasjon fra India, Italia og Mexico.
Her finner du ukens handleliste.
- Husk at ett hvitløksfedd kan erstattes av en halv kinesisk hvitløk
- Eplesidereddik kan erstattes av en annen lys eddik, f.eks hvitvinseddik
- Liquid smoke kan erstattes av røkt paprikapulver
- Finner du ikke tvp kan du kjøpe større biter tørka soya (“chunks” eller medaljonger), og grovhakke de i en foodprocessor
Dette er en vegansk variant av den indiske klassikeren “butter chicken” – med margarin istedenfor smør og tofu istedenfor kylling. Kjempesmakfull start på uken!

En aldeles super pastarett med ekte hjemmelaget saus. Blir bra hver gang!

Fyldig og god suppe med smak av chili, kokos og karri. Bruk en helt vanlig chili dersom du ikke finner den som er nevnt i oppskriften.

Lettvint og smakfull meksikansk middag. Dress den gjerne opp med hjemmelaga guacamole.

Indisk fredags”taco”-variant, supergodt med krydret blomkål.

Supergod kosemat på lørdagen!

Veganske kålruletter – kem sku trudd? Dette er en skikkelig god og tradisjonell søndagsmiddag – i kjøttfri variant da.
