

Vegansk ukemeny: Uke 29, 2017
En skikkelig sommermeny med masse smaker fra sørligere breddegrader, samt grillmat på søndagen!
I handlelisten har jeg beregnet at mac ‘n’ cheese-oppskriften halveres. Chilipulver og chiliflak kan brukes om hverandre, og blir det for mye tørka og ferske urter om hverandre så er det lov å bruke tørka der det står ferske og vice versa. Ellers skal det være ganske rett fram.
Enkelt og godt med poteter, spinat og vårløk.

Tirsdag: Chipotle mac ‘n’ cheese
Jeg elsker makaroni i ostete-saus! Her har vi i chipotle, som gjør det hele bittelitt spicy.

Onsdag: Veganske svenske “kjøttboller”
Kanskje ikke superlike originalen, men de smaker i alle fall veldig godt med potetstappe og tyttebærsyltetøy til.

Raskt, godt og fransk!

Fredag: Linsesliders med smak av Midtøsten
Miniburgere passer vel supert på en fredag? Disse lager du i en fei, og de smaker godt med søtpotetfries og chipotleaioli til.

Italiensk klassiker i vegansk innpakning. Ekstra godt med hjemmebakt brød og en god salat til.

Grillvær? Hvorfor ikke prøve en meksikansk vri på grillmaten i dag? Marinerte soyamedaljonger blir skikkelig sprø og gode utpå, og saftige inni. Perfekt til fajitas, rett og slett.
