Vegansk ukemeny: Uke 29, 2017

En skikkelig sommermeny med masse smaker fra sørligere breddegrader, samt grillmat på søndagen!

Her er ukens handleliste.

I handlelisten har jeg beregnet at mac ‘n’ cheese-oppskriften halveres. Chilipulver og chiliflak kan brukes om hverandre, og blir det for mye tørka og ferske urter om hverandre så er det lov å bruke tørka der det står ferske og vice versa. Ellers skal det være ganske rett fram.

Mandag: Kremet potetsuppe

Enkelt og godt med poteter, spinat og vårløk.

vegansk vegetarisk kremet potetsuppe oppskrift

Tirsdag: Chipotle mac ‘n’ cheese

Jeg elsker makaroni i ostete-saus! Her har vi i chipotle, som gjør det hele bittelitt spicy.

vegansk chipotle mac n cheese oppskrift

Onsdag: Veganske svenske “kjøttboller”

Kanskje ikke superlike originalen, men de smaker i alle fall veldig godt med potetstappe og tyttebærsyltetøy til.

veganske vegetariske svenske kjøttboller oppskrift

Torsdag: Fransk kikertpanne

Raskt, godt og fransk!

vegansk kikertpanne oppskrift

Fredag: Linsesliders med smak av Midtøsten

Miniburgere passer vel supert på en fredag? Disse lager du i en fei, og de smaker godt med søtpotetfries og chipotleaioli til.

veganske vegetariske linsesliders oppskrift vegetarbloggen

Lørdag: Grønnsaksbolognese

Italiensk klassiker i vegansk innpakning. Ekstra godt med hjemmebakt brød og en god salat til.

vegansk pasta bolognese oppskrift

Søndag: Fajitas på grillen

Grillvær? Hvorfor ikke prøve en meksikansk vri på grillmaten i dag? Marinerte soyamedaljonger blir skikkelig sprø og gode utpå, og saftige inni. Perfekt til fajitas, rett og slett.

vegansk grillfasjitas oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *