London baby!!!

Innlegget inneholder reklame for eget prosjekt. 

Dere som følger meg på Snapchat (bruker: vegetarbloggen) har kanskje lagt merke til at jeg har hatt en litt koselig tone med Thomas Olsen (veganmannen), og hinta til et samarbeidsprosjekt. Og nå – nå er det offisielt! HAN TAR MEG MED TIL LONDON! Og dere også – om dere vil!

London er favorittbyen min, og det har den vært siden jeg reiste med familien som 8. klassing. Musikaler, kafeer, fotball, konserter, elvebåt med kaffebar på Themsen, kanalbåt til Camden, en og annen klesbutikk og ikke minst all den fantastiske veganske maten er noen av grunnene til at jeg reiser flere ganger årlig.

Og nå kan dere også bli med! Gjennom selskapet “Veganreiser” så arrangerer Thomas og hans kollega Thomas (jupp) innholdsrike, kjempekjekke, sosiale og ikke minst 100% veganvennlige reiser. Tidligere har de vært i New York, nå i sommer skal de til Berlin, og i oktober? Da står byen MIN for tur. Jeg er så sykt glad for at jeg skal være med.

Les mer og meld deg på her. 

Gjennom mitt hele voksne liv har jeg reist så mye til London som jeg har klart å presse inn. Jeg er hundre prosent forelsket i den byen. Når jeg går ut av flyet på Heathrow føler jeg at jeg flyr videre i de lange korridorene som andre bare ser på som en transportetappe. Jeg elsker tuben. Jeg elsker at når jeg kommer opp trappene på Knightsbridge så er det plutselig rød busser og sorte taxier overalt, og bak meg en glinsende Harrods.

Her får du en oversikt over noen av mine favorittplasser i London. 

Jeg har masse gode, gamle favoritter i London, samtidig så finner jeg alltid noe nytt. Jeg har mange bydeler jeg alltid må tilbake til, er ikke så veldig på turistfellene. Jeg har kafeene mine, butikkene, og vindusplassen jeg spiser lunsj på mens jeg ser storbyens liv 20 centimeter fra meg.

Og nå skal jeg få dele det med andre folk. Alle hemmelighetene. Hele kjærligheten.

Programmet som er satt opp har masse gøy presset inn på 3-4 dager. På lørdagen blir det sightseeing der jeg tar dere med på noen av mine favorittplasser (skulle ønske jeg hadde to uker på meg, men jeg kan love vi skal få gjort mye gøy på en formiddag også). I tillegg skal jeg og Thomas holde kurs med deltagerne på fredagen, noe jeg også gleder meg skikkelig til. Det er så gøy å møte andre som er interessert i vegansk mat, og om noen reiser på turen uten å kjenne de andre så er dette en super måte å bli godt kjent på.

Reisen er 19. – 22. oktober.

Jeg gleder meg skikkelig! Her kan du lese mer om programmet og eventuelt melde deg på. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *