

Vegansk ukemeny: Uke 28, 2017
Ny fullvegansk ukemeny med inspirasjon fra hele verden.
Merk at du i southwestern mac ‘n’ cheese kan bruke hermetiske bønner, i så fall dropper du bløtlegging og lang koketid, det holder å sile av laken og skylle bønnene litt i kaldt vann.
Grønnkålfalafeloppskriften er også nedjustert i handlelisten, har delt kikertmengden og grønnkålmengden på 4, resten på 3. Det viktigste er å smake seg fram med krydder og urter.
Mandag: Linsesuppe med sukkererter
Vi starter uken med en thailandsk favoritt – en skikkelig smakfull og mettende suppe med gode sukkererter på toppen.

Tirsdag: Southwestern mac’n’cheese
Smakfullt og erkeamerikansk! Bytt gjerne ut de tørka bønnene med en boks hermetiske, så slipper du bløtleggingen og koketiden.

Onsdag: Grønnkålrisotto med kikerter og sitron
Frisk og fyldig risotto med sprø grønnkål på toppen. Herlig sommermiddag.

Torsdag: Blomkålvinger i søtsur saus
Når blomkål blir panert og ovnsbakt så skjer det noe fantastisk med smak og konsistens! Her kombinerer vi dette med en herlig hjemmelaget søtsur saus. Ekstra godt med litt ris til.

To fluer i en smekk sier de som ikke er veganere. Her får du i alle fall to fredagsfavoritter i felles innpakning! Kjempegodt!

Grønnkål er både sunt og godt, og har du det i falafeldeigen får du saftige, smakfulle og ekstra grønne falafler! Server med godt tilbehør, og du har en festmiddag.

Søndag: Grillet pulled jackfruit-sandwich
En festsandwich! Og er det ikke grillvær steker du bare jackfruiten i panna.
