

Vegansk ukemeny: Uke 27, 2017
Nudler, linsestuing, suppe, burger, tostadas, falafel og pasta – ukens meny er supervariert og veldig, veldig smakfull.
Husk på at to hvitløksfedd kan erstattes av en kinesisk hvitløk, og at om du bruker hermetiske bønner eller kikerter så dobler du mengden men dropper bløtlegging og koking.
Pasta i nydelig asiatisk saus. Spe på med grønnsaker og kanskje litt bønner etter ønske her. Eller nyt retten som den er!

Indisk linse- og bønnestuing med masse gode smaker.

Fyldig suppe med blant annet poteter, gulrøtter, selleri, blomkål og masse smak av Asia.

Torsdag: Brokkoliomelettburgere
For det er en ting. Disse er gode både til frokost og middag, så lag gjerne noen ekstra og spar til helgefrokosten!

Fredag: Tostadas med spicy kikertfyll
Nydelig vri på fredagstacoen! Her har jeg sprøstekt hjemmelaga maistortillas og hatt på et kjempegodt alternativ til det vanlige tacokjøttet. Og – det er ingen skam (nei tvertimot) å bruke ferdigkjøpte tortillas.

Lørdag: Falafel med greske smaker
Falafel er noe av det beste som finnes, og kan lages i utallige varianter. I dag går vi for soltørka tomat, avocadohummus og tahinisaus. Super lørdagsmiddag!

Italiensk klassiker – denne gang laget med sopp, valnøtter og gulrot.
