Vegansk ukemeny: Uke 27, 2017

Nudler, linsestuing, suppe, burger, tostadas, falafel og pasta – ukens meny er supervariert og veldig, veldig smakfull. 

Her er ukens handleliste.

Husk på at to hvitløksfedd kan erstattes av en kinesisk hvitløk, og at om du bruker hermetiske bønner eller kikerter så dobler du mengden men dropper bløtlegging og koking.

Mandag: Sesamlinguini

Pasta i nydelig asiatisk saus. Spe på med grønnsaker og kanskje litt bønner etter ønske her. Eller nyt retten som den er!

vegansk linguini oppskrift

Tirsdag: Daal makhani

Indisk linse- og bønnestuing med masse gode smaker.

Onsdag: Kremet grønnsakssuppe

Fyldig suppe med blant annet poteter, gulrøtter, selleri, blomkål og masse smak av Asia.

vegansk grønnsakssuppe oppskrift

Torsdag: Brokkoliomelettburgere

For det er en ting. Disse er gode både til frokost og middag, så lag gjerne noen ekstra og spar til helgefrokosten!

veganske brokkoliburgere oppskrift

Fredag: Tostadas med spicy kikertfyll

Nydelig vri på fredagstacoen! Her har jeg sprøstekt hjemmelaga maistortillas og hatt på et kjempegodt alternativ til det vanlige tacokjøttet. Og – det er ingen skam (nei tvertimot) å bruke ferdigkjøpte tortillas.

veganske tostadas oppskrift

Lørdag: Falafel med greske smaker

Falafel er noe av det beste som finnes, og kan lages i utallige varianter. I dag går vi for soltørka tomat, avocadohummus og tahinisaus. Super lørdagsmiddag!

Søndag: Spagetti Bolognese

Italiensk klassiker – denne gang laget med sopp, valnøtter og gulrot.

vegansk spagetti bolognese oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *