Ukemeny: Uke 21, 2016

Ukens meny har inspirasjon fra India, Hellas, Thailand, Marokko, Storbritannia og Midt-Østen. 

Her er ukens handleliste.

NB: Et hvitløksfedd kan erstattes av en halv kinesisk hvitløk. I oppskriften på cottage pie er det ikke spesifisert hvilke linser en skal bruke, anbefaler grønne (eller brune) til den.

Mandag: Marokkansk søtpotetsuppe

En av bloggens aller mest populære oppskrifter, og som derfor snek seg inn i “Sykt godt”. Må bare prøves.

Tirsdag: Stekte nudler med peanøtter

Herlig og raskt med en smakfull saus av blant annet kokosmelk.

Onsdag: Moussaka

Denne favoritten fra det greske kjøkkenet er også svært god i vegansk utgave!

vegansk moussaka opspkrift

Torsdag: Aloo gobi

Supergod indisk rett med poteter og blomkål.

aloo gobi vegansk oppskrift

Fredag: Perfekt falafel

Trust me on this one. 

falafel vegansk oppskrift

Lørdag: Rødbeteburgere

Sykt godt!

veganske rødbeteburgere oppskrift

Søndag: Cottage pie

Skikkelig god “comfort food” – supert som søndagsmiddag. Her gir vi ekstra kjærlighet til potetstappen som skal på toppen av retten, og det gir virkelig resultater.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *