

Ukemeny: Uke 21, 2016
Ukens meny har inspirasjon fra India, Hellas, Thailand, Marokko, Storbritannia og Midt-Østen.
NB: Et hvitløksfedd kan erstattes av en halv kinesisk hvitløk. I oppskriften på cottage pie er det ikke spesifisert hvilke linser en skal bruke, anbefaler grønne (eller brune) til den.
Mandag: Marokkansk søtpotetsuppe
En av bloggens aller mest populære oppskrifter, og som derfor snek seg inn i “Sykt godt”. Må bare prøves.

Tirsdag: Stekte nudler med peanøtter
Herlig og raskt med en smakfull saus av blant annet kokosmelk.

Denne favoritten fra det greske kjøkkenet er også svært god i vegansk utgave!

Supergod indisk rett med poteter og blomkål.

Trust me on this one.

Sykt godt!

Skikkelig god “comfort food” – supert som søndagsmiddag. Her gir vi ekstra kjærlighet til potetstappen som skal på toppen av retten, og det gir virkelig resultater.
