Bestselger

Dette er en big deal.

I dag tidlig fikk jeg melding fra forleggeren min om at vi har solgt 5000 eksemplarer av “Sykt godt”. 5000! I Norge så betyr det at boken kan kalles en bestselger. Bestselger!

DET er sykt godt det! Jeg har faktisk aldri hørt om andre veganbøker i Norge som har fått bestselgerstausen.

Jeg hadde ALDRI trodd at boken skulle bli så fantastisk godt mottatt. Jeg er så utrolig takknemlig for dere som har kjøpt den, lånt den, snakket om den, delt oppskrifter fra den, hashtagga #syktgodt på hele internett og ikke minst brukt boken til å gjøre det den ble laget for – å minke vårt forbruk av animalske råvarer.

TAKK!

Dette sier forleggeren min, Anders:

– “Sykt godt” har det vært stor interesse for helt fra lansering. Det var egentlig bare et spørsmål om når, ikke om den skulle bli en bestselger. Veldig gøy både for forfatter og forlag! Jeg tror at boken har blitt standarden for nye veggiser.

Fortsatt ikke skaffet deg boken? Les mer og bestill den herfra. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *