

Ukemeny: Uke 16, 2017
Fristende veganske middager fra India, Hellas, Thailand, Mexico og Italia.
Om du bruker vanlig hvitløk eller kinesisk hvitløk er helt opp til deg. En kinesisk tilsvarer 2-3 fedd fra en vanlig. Du kan også erstatte den vanlige løken med 2-3 sjalottløk.
NB. Mandagens middag havnet på sist ukemeny på grunn av påsken.
Tirsdag: Søtpotetcurry fra India
Og så var vi tilbake i hverdagen! Denne curryretten er både varmende og smakfull, samtidig er den sunn og relativt billig å lage. Fin kickstart etter helligdagene.

Våre greske venners vri på italienernes lasagne. Eller var det motsatt? Skikkelig bra smaker det i alle fall, og så kan vi drømme om sommer og Middelhavet i samme slengen.

Herlig vri på en av mine favorittoppskrifter. Har du travle dager kan du lage denne klar kvelden i forveien, og la den stå i kjøleskapet fram til ovnsstekingen.

Fredag: Taco med røkt potet og hvitløkssopp
Kjøttfri taco er så kjekt! Vi kan lage nye varianter hver eneste helg om vi vil. Denne varianten er med potet og sopp i hovedrollen.

Lørdag: Minicalzone med soyakjøtt
Herlig lørdagsmiddag! Tar litt tid å lage, ikke veldig lang, men litt, men du får igjen for innsatsen i kjempegod smak.

Søndag: Burger med byggryn og sopp
Smakfulle veggisburgere med veldig god tekstur.
