Ukemeny: Uke 16, 2017

Fristende veganske middager fra India, Hellas, Thailand, Mexico og Italia. 

Her er ukens handleliste

Om du bruker vanlig hvitløk eller kinesisk hvitløk er helt opp til deg. En kinesisk tilsvarer 2-3 fedd fra en vanlig. Du kan også erstatte den vanlige løken med 2-3 sjalottløk.

NB. Mandagens middag havnet på sist ukemeny på grunn av påsken.

Tirsdag: Søtpotetcurry fra India

Og så var vi tilbake i hverdagen! Denne curryretten er både varmende og smakfull, samtidig er den sunn og relativt billig å lage. Fin kickstart etter helligdagene.

vegansk indisk søtpotetcurry oppskrift

Onsdag: Moussaka

Våre greske venners vri på italienernes lasagne. Eller var det motsatt? Skikkelig bra smaker det i alle fall, og så kan vi drømme om sommer og Middelhavet i samme slengen.

vegansk moussaka opspkrift

Torsdag: Ovnsbakt pad thai

Herlig vri på en av mine favorittoppskrifter. Har du travle dager kan du lage denne klar kvelden i forveien, og la den stå i kjøleskapet fram til ovnsstekingen.

vegansk ovnsbakt pad thai oppskrift

Fredag: Taco med røkt potet og hvitløkssopp

Kjøttfri taco er så kjekt! Vi kan lage nye varianter hver eneste helg om vi vil. Denne varianten er med potet og sopp i hovedrollen.

vegansk taco oppskrift

Lørdag: Minicalzone med soyakjøtt

Herlig lørdagsmiddag! Tar litt tid å lage, ikke veldig lang, men litt, men du får igjen for innsatsen i kjempegod smak.

vegansk minicalzone oppskrift

Søndag: Burger med byggryn og sopp

Smakfulle veggisburgere med veldig god tekstur.

vegansk burger vegetarbloggen oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *