Årets prestasjon

Dette hadde jeg aldri trodd. 

Sist helg var jeg så heldig å være med på kickoff med masse kolleger fra managementet mitt, United Influencers, i Oslo. Og herlighet for en kickoff det var! Først fikk vi masse faglig påfyll og inspirasjon fra en hel haug fantastiske foredragsholdere. Det er vanskelig å plukke en favoritt, men for de som følger med på Snapchat (@vegetarbloggen) så kan det vel ha tydet på at jeg ble aller mest imponert over Dominic Gorham fra The Thief. Men alt var bra, og ikke minst utrolig motiverende.

Etter foredragene tok vi turen til en litt mer fysisk teambuilding-aktivitet, som rett og slett tvang fram litt konkurranseinstinkt som jeg ikke visste at jeg hadde. Etter dusjing og fiksing ble vi busset ut til Ås, for kveldens festligheter.

Etter middagen var det tid for prisutdeling, og med tanke på hvor mange bloggstjerner det var rundt meg, så var jeg hundre prosent sikkert på at jeg ikke kom til å vinne noe. Jeg lente meg tilbake, prata litt med herlige Franciska, og jublet og skålte for vinneren av “årets nykommer” – Trines treningsglede – og “årets medmenneske” – June Holm.

KICKOFFMAT: Litt av den herlige veganske maten som jeg fikk servert.

Så var det siste prisen da, “årets prestasjon”. De nevnte noe om nisje, og jeg tenkte kanskje at Treningsfrue skulle dra den i land. Så nevnte de noe om å ha laget en festival med 10 bedrifter på Aker Brygge. Da begynte jeg å skjelve, og noen begynte å klappe. Så sa de noe mer, men det klarte jeg ikke helt å få med meg. Jeg ble bare sittende og håpte at det ikke var meg som hadde vunnet. Men det var det faktisk!

Og for første gang i livet stod jeg foran en haug med folk og hadde ingenting jeg klarte å si. Jeg skjalv, tårene presset på. Først kjøpte jeg meg en latterpause med en dårlig vits om heiaropet vårt tidligere på dagen. Jeg tenkte så fort jeg bare kunne, men alt gikk i surr. Å bli hedret av de som aller best hvor hardt jeg jobber, når jeg var helt uforberedt på det, det var litt for mye. Heldigvis klarte jeg på surrete vis å nevne Dennis, min agent hos United Influencers, og den jeg jobber tettest med. Han så hvilken vei det gikk, kom fram til meg, og fikk meg ned på plass sammen med Franciska igjen. Alt som hadde skjedd minuttene i forkanten der var bare en vag, rosa sky, og jeg husker at jeg spurte ham hva jeg hadde vunnet. Fremdeles er det vagt, men på videoen under så viser det noen sekunder rundt cirka to minutter (se gjerne hele videoen forresten, så ser du hvor kjekt vi hadde det!).

Her er begrunnelsen:

Årets prestasjon – Mari Hult 

Denne damen har reist fra Stavanger for å være med oss i dag. Med en nisjeprofil som har fanget en stor del av det norske befolkning innenfor en up and coming livsstil har klart å bygge en lojal tribe og følgerskare. Hun er inspirerende og frister leserne hver eneste dag. Bare på under et år har Mari gitt ut en bok som resulterte i lansering i form av en egen festival på Aker  Brygge hvor 10 vegetarbedrifter deltok på hennes event. Vi er så stolte over deg og glad for å ha deg med på laget i United Influencers. 

Superrørende! Og helt totalt uventet.

Å være en del av United Influencers er gull verdt for meg som blogger. De gir meg et trygt og godt grunnlag til å kunne fortsette med det jeg elsker. De tar seg av så mye av det praktiske for meg, slik at jeg kan konsentrere meg om det jeg er best på. I tillegg får jeg konstant rådgivning, motivasjon og inspirasjon, spesielt gjennom mine samtaler med nettopp Dennis. Kikker du bakerst i boken min og ser hvem som tok plassen foran Tobias på takkelisten, så forstår du hvor viktig han er.

Jeg er så takknemlig for å få være med på dette laget.

United Influencers kickoff 2017

For en stemning det var på årets UI kickoff! Vi gleder oss allerede til neste år 🙂

Posted by United Influencers on Freitag, 7. April 2017

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *