

Ukemeny: Uke 13, 2017
Denne uken står klassikere fra India, Thailand, Mexico og Latin-Amerika på menyen – pluss et par nye varianter…
Mandag: Marokkansk blomkålsuppe
Blomkålsuppe er en kjær favoritt hos mange, men hvorfor ikke prøve seg på en ny variant iblant? Denne er aldeles herlig med masse smak av Marokko.

Nydelig indisk kikertgryte! Du kan bruke hermetiske kikerter om du foretrekker, da dobler du mengden og dropper bløtlegging og koking – men har de i gryta helt i slutten.

Nydelig, nydelig curry med tofu og masse gode grønnsaker.

Torsdag: Indisk søtpotet- og eplecurry
Indisk er aldri feil spør du meg, og denne retten slår alltid an.

Fredag: Soppfajitas med bønnestuing
Jeg er veldig begeistra for meksikansk på fredagskvelden, men synes det er veldig okei å variere fra uke til uke. Likevel ender jeg ofte opp med denne varianten, nydelig fajitas med sopp og bønnestuing.

Supergode empanadas, rett og slett! De tar litt tid å lage, men er verdt innsatsen.

Søndag: Pulled jackfruit sliders
Skikkelig godt med jackfruit! Husk å kjøpe fersk eller i lake, ikke i sirup. Da blir det dessert.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
