veganske matkasser kombi

23400 veganske middager

Innlegget inneholder reklame for egen matkasse. 

Det har nå gått halvannet år siden jeg startet å lage min veganske matkasse med Nettmat, herlighet som tiden flyr! Siden oppstarten har vi levert cirka 23400 veganske middagsporsjoner. Tenk det! Over 23 000 ganger har en person satt seg ned ved middagsbordet og spist en oppskrift som jeg har laget, og som Nettmat har ordnet råvarer til. Det er ganske sprøtt.

Hva er vegankassen?

Nettmat er en matkasseleverandør som rett og slett leverer middagskasser hjem på døra til folk. I kassen får en råvarer og oppskrifter til ulike middagsretter. De har ganske mange ulike kasser å velge mellom, og den ene er helt vegansk! Der har jeg ansvaret for å lage oppskriftene og kombinere retter som passer sammen, så ordner de resten. I vegankassen min får du tre middager for to personer (altså seks porsjoner i alt).

MATKASSE: Veganske middagskasser som jeg lager i samarbeid med Nettmat.no.
MATKASSE: Veganske middagskasser som jeg lager i samarbeid med Nettmat.no.
Hva slags oppskrifter og råvarer finnes i kassen?

Jeg henter inspirasjon fra hele verden til oppskriftene, og ender veldig ofte opp med en kombinasjon av smaker fra India, Maxico, Marokko, Midtøsten og Italia. Jeg har valgt å ikke bruke masse erstatningsprodukter for kjøtt og ost etc, istedenfor komponerer jeg fullverdige, smakfulle og næringsrike retter med masse friske grønnsaker og urter, belgfrukter, nøtter, kjerner, quinoa og grove kornprodukter.

Hvordan virker det med bestilling?

Matkassen er egentlig et abonnent, uten bindingstid og som du kan avslutte så snart du vil. For å få neste ukes meny må Nettmat ha bestillingen innen mandag kl 23.59, det samme gjelder om du vil avbestille. Kassen leveres enten hjem på døren din på søndag, eventuelt, om du holder til i stavangerregionen, så kan den hentes hos Nettmat på mandagen.

Klikk her for å sjekke om vi leverer til ditt område.

Lyst å prøve?

Har du ikke hatt kasse fra Nettmat tidligere så har vi et supert tilbud for tiden – denne rabattkoden gir 50 prosent rabatt til alle nye kunder på første Vegankasse – rabattkode: Vegetarbloggen

Her kan du se rettene i de neste kassene, og eventuelt bestille en kasse hjem. 

Nettmat1

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *