

Ukemeny: Uke 8, 2017
Ukens meny er servert – håper du finner noe som frister!
“Hvordan får veggiser i seg nok protein?” er et spørsmål jeg ofte får. Vel, i denne ukens meny så får vi det blant annet fra linser, bønner, kikerter, glutenmel og nøtter. I tillegg kan du finner det i råvarer som quinoa, kjerner og frø, så protein skal vi nok få i oss nok av.
Ukens meny er variert, men inspirasjon fra ulike land. Vel bekomme!
Lettvint, sunt og billig – og med herlig smak av India.

Tirsdag: Ratatouille med gresskar
En av mine absolutte favoritter, og sånn er det bare. Flaskegresskar får du kjøpt i de aller fleste dagligvarebutikker nå.

Onsdag: Miso Alfredo (videooppskrift)
En melkefri versjon av den populære Pasta Alfredo, der vi blant annet bruker miso for å gi det hele en skikkelig god og dyp smak.

Torsdag: Bakt blomkål i kinesisk saus
Ovnbakt blomkål er så godt! Her serveres den i en herlig kinesisk saus med peanøtter på toppen.

Fredag: Quesadilla med søtpotet og svarte bønner
Quesadilla uten ost? Lett som bare det! Dette er super fredagsmat fra det meksikanske kjøkkenet, og er en av de første oppskriftene jeg laga der jeg følte jeg fikk det skikkelig til med vegansk mat.

Fordi alt er bedre med blomkål.

Du leste rett! Vi lager helt plantebaserte pølser med glutenmel i hovedrollen. Disse er litt arbeid å lage, et fint søndagsprosjekt spør du meg.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
