hvordan spise mer vegansk

Veganuar – er du med?

Nysgjerrig på vegansk levemåte men ikke helt klar til å ta på deg veganer-merkelappen ennå? Prøv vegansk i januar. 

Alle har jo hørt om Kjøttfri mandag, og flere og flere kutter ut kjøttet både 1, 2 og 7 dager i uken. Men å bli helt veganer – det kan høres skummelt ut. Men som det er med skumle ting, deg beste er å prøve det! Derfor er “Veganuar” satt i gang (en norsk versjon av engelske Veganuary), og det går rett og slett ut på å prøve å leve vegansk i hele januar.

I år er Animal Insight Norway verter for “Veganuar” i Norge, og vi har inngått et samarbeid. Hver dag hele måneden kommer jeg til å legge ut oppskrifter, handlelister, ukemenyer, tips og triks for å gjøre det lett for en som er helt ny med vegansk mat.

Meld deg gjerne på Facebook-eventet til “Veganuar” her, så får du alle oppdateringene underveis. På eventet har du også mulighet til å spørre om tips og råd for andre som prøver seg på vegansk, og du får med deg erfaringer fra andre også.

Dette klarer vi!

Gira på en head start? Sjekk gjerne ut oppskriftsarkivet her på bloggen og bli inspirert!

1 Comment

  1. Så inspirerende med alle innleggene du legger ut i Veganuar!!!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *