Ukemeny: Uke 51, 2016

Nå kommer julen! Ukens meny har en fin miks av julemat og annen varmende vintermat, samt alt tilbehøret og dessertene du trenger til julen. 

Mandag: Shepherdess pie

Tempeh i spicy tomatsaus dekkes av potetstappe og gratineres i ovnen. Mettende og varmende, super vintermat.

vegansk shepherdess pie oppskrift

Tirsdag: Kremet soppsuppe

Kremet, fyldig, mettende og smakfull. Ja, og så varmer den godt.

vegansk kremet soppsuppe oppskrift

Onsdag: Steak Wellington

Nydelig nøttestek med kastanjer, rødbete og gresskar.

wellington2

Torsdag: Auberginegyros

Drøm deg tilbake til sol og sommer med denne greske middagsfavoritten!

vegansk gyros oppskrift

Fredag: Fylt portobellsopp med rosenkål og søtpotetstappe

Festmiddag dagen før dagen med hjemmelaget madeirasaus.

thanksgivinmiddag.jpg

Lørdag: Nøttestek

Sjekk ut videooppskrift her og steg for steg-guide her.

vegansk nøttestek oppskrift

Søndag: Vegansk rømmegrøt

Nydelig med sukker og kanel på toppen, og rød saft i glasset.

rc3b8mmegrc3b8t.jpg
Tilbehør til julematen

Ovnsbakte rosenkål

Gresskar med pinjekjerner

Engelske “roasted potatoes”

Brun saus

Rørte tyttebær

Snittebønnestuing

Søtpotetgrateng

Ovnsbakte beter

Wellington4
Dessertene

Vegansk riskrem

Karamellpudding

Fruktsalat

Bakte pærer

Rød saus

riskrem-med-saus.jpg

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *