veganske snickers oppskrift

Snickersdadler

Litt sunnere snop med dadler, peanøtter og sjokolade. Kjempegodt både til jul og resten av året. 

Dadler er så godt! I denne konfekten fungerer de som karamell, i tillegg til at de hjelper å holde det hele i hop. Med litt peanøtter inni og sjokolade utenpå så blir det rett og slett en fest.

Scroll ned for å komme til videooppskrift!

Snickersdadler2

Ingredienser til 15 stk: 

  • 100 g melkefri sjokolade
  • 15 medjooldadler
  • 1 dl peanøttsmør
  • 1 dl peanøtter

Framgangsmåte: 

Kle en tallerken med kjøkkenpapir. Smelt sjokoladen i vannbad. Fjern steinene fra dadlene. Ha i en liten teskje peanøttsmør der steinen var, og dytt inn noen peanøtter. Klem forsiktig sammen. Ha deretter daddelen i den smelta sjokoladen (bruk to gafler så går det fint), og legg den på tallerknen med kjøkkenpapir. Gjenta med alle dadlene.

Sett i kjøleskapet til avkjøling, når sjokoladen har stivnet har du dadlene over i lukket boks fram til servering.

FLERE VIDEOOPPSKRIFTER FINNER DU HER. 

4 Comments

  1. Sandra Drage

    Hvor lenge holder de seg?

    1. Mari Hult

      Flere uker i kjøleskap 🙂

  2. Renathe Bergli

    Salte eller usaltede peanøtter?

    1. Mari Hult

      Jeg foretrekker salte, men det er litt smak og behag altså 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *