

Snickersdadler
Litt sunnere snop med dadler, peanøtter og sjokolade. Kjempegodt både til jul og resten av året.
Dadler er så godt! I denne konfekten fungerer de som karamell, i tillegg til at de hjelper å holde det hele i hop. Med litt peanøtter inni og sjokolade utenpå så blir det rett og slett en fest.
Scroll ned for å komme til videooppskrift!

Ingredienser til 15 stk:
- 100 g melkefri sjokolade
- 15 medjooldadler
- 1 dl peanøttsmør
- 1 dl peanøtter
Framgangsmåte:
Kle en tallerken med kjøkkenpapir. Smelt sjokoladen i vannbad. Fjern steinene fra dadlene. Ha i en liten teskje peanøttsmør der steinen var, og dytt inn noen peanøtter. Klem forsiktig sammen. Ha deretter daddelen i den smelta sjokoladen (bruk to gafler så går det fint), og legg den på tallerknen med kjøkkenpapir. Gjenta med alle dadlene.
Sett i kjøleskapet til avkjøling, når sjokoladen har stivnet har du dadlene over i lukket boks fram til servering.
Hvor lenge holder de seg?
Flere uker i kjøleskap 🙂
Salte eller usaltede peanøtter?
Jeg foretrekker salte, men det er litt smak og behag altså 🙂