Ukemeny: Uke 48, 2016

Syv herlige veganske retter med inspirasjon fra India, Japan, Thailand, Italia, Midt-Østen og USA. 

Mandag: Kikertcurry

Rask og supergod indisk middag med kikerter og spinat – ekstra godt blir det om du serverer denne med mangochutney og ris.

vegansk kikertcurry oppskrift

Tirsdag: Teriyakiform med ris, brokkoli og tofu

Har du ris igjen fra mandagsmiddagen? Dette er den mest smakfulle måten å bruke den opp på.

vegansk risform oppskrift

Onsdag: Rispapirruller

Hvis du vil drømme deg bort til varmere årstider så er disse sommerrullene supre!

veganske sommerruller oppskrift

Torsdag: Spaghetti al pesto

Så enkelt og så godt!

spaghetti vegansk oppskrift

Fredag: Falafel

Verdens beste rett! Skikkelig god kosemat på fredagskvelden, server med ditt favorittilbehør.

falafel vegansk oppskrift

Lørdag: Tandooriwraps

Nydelig indiskinspirert blomkål med godt tilbehør.

vegansk indisk wrap oppskrif

Søndag: Pasta med gresskar og rosenkål

Supergod pasta med fyldig saus og “crunchy” rosenkål på toppen.

vegansk pasta med gresskar oppskrift
PASTA MED GRESSKAR: Supergod middagsrett.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *