veganske sommerruller oppskrift

Rispapirruller

Sunne ruller med masse god smak av Asia. Supre både som smårett og hovedrett!

Ingredienser:

  • 1 gulrot
  • 1 agurk
  • 1 rød paprika
  • 1 avokado
  • 1 kvast koriander
  • 12 ark rispapir
  • 100 g spinat

Saus:

  • 1 hvitløksfedd
  • 3 ss peanøttsmør
  • 1 ss soyasaus
  • Litt vann

Framgangsmåte:

Skjær gulrot, agurk, paprika og avokado i lange og så tynne strimler som mulig. Grovhakk koriander.

Ha lunket vann i en skål. Ha i et ark rispapirark, dypp det nedi sånn at det blir dekket av vann. Da vil det etterhvert mykne litt. Legg det deretter på en tallerken. Ha litt spinat midt på, samt grønnsaksstrimler og koriander. Brett arket inn på kantene og rull det sammen.

Gjenta med alle arkene og alle grønnsakene.

Saus:

Finhakk eller riv hvitløk. Ha i en bolle og rør inn peanøttsmør og soyasaus. Rør inn én og én spiseskje vann til du får fin konsistens på sausen.

Rispapirruller1

FLERE OPPSKRIFTER PÅ VEGANSKE VÅRRULLER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *