vegansk ukemeny oppskrift

Ukemeny: Uke 46, 2016

Ukens meny er varmende både på smak og, vel, varme. Her får du syv retter med skikkelig god høstmat. 

Mandag: Hvitløkssuppe

Dette er en av mine absolutte favoritter i suppeskålen. Ikke la deg skremme av mye hvitløk, smaken blir mildere og rundere enn du tror.

vegansk hvitløkssuppe oppskrift

Tirsdag: Makaroni- og brokkoligrateng

Saus av potet og gulrøtter? Stemmer det. Sammen gir de en veldig kremete og mild base til denne sausen, som vi smaksetter med tahini og hvitløk. Bytt gjerne ut brokkoli med andre grønnsaker, her passer det meste inn.

mac n cheese vegansk oppskrift

Onsdag: Spicy kikerter

Indisk gryterett med kikerter og ris med en nydelig saus av tomater og kokosmelk.

kikert-biryani1

Torsdag: Tykk og spicy maissuppe

Smakfull og varmende suppe som du lager fort i blenderen eller foodprocessoren.

vegansk maissuppe corn chowder oppskrift

Fredag: Linser i berberesaus

Etiopisk linserett – smaker kjempegodt med masse etiopisk tilbehør: Injerakik alicha – byeainetu alicha – gomin

etiopisk linsestung oppskrift

Lørdag: Søtpotetfalafel

Oh yeah!

vegansk søtpotetfalafel oppskrift

Søndag: Marokkansk gryte

Marokkansk mat er godt, smakfullt og ikke minst varmende nå på sure høstkvelder. Prøv denne varianten med kikerter og couscous!

Marokkansk gryte

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *