veganske lapper oppskrift

Lapper med appelsin og kanel

Herlige til kveldskaffen – helt uten egg og melk. 

Ingredienser:

  • 3,5 dl hvetemel
  • 2 ss maisstivelse
  • 1 ss bakepulver
  • 1 ts kanel
  • 0,5 ts kardemomme
  • Litt salt
  • 1 appelsin
  • 2 ts eplesidereddik
  • 2,5 dl soyamelk eller mandelmelk
  • 5 ss lønnesirup
  • 4 ss matolje

Framgangsmåte:

Rør sammen hvetemel, maisstivelse, bakepulver, kanel, kardemomme og salt i en bolle. Riv appelsinskallet og ha i. Press ut 2 ss appelsinsaft i en mindre bolle, rør inn eddik og soyamelk. La det stå et par minutter slik at det tykner noe, rør deretter inn sirup og olje.

Ha det våte over i det tørre og visp det raskt sammen.

Varm opp olje til medium/høy varme i en panne. Ha i et par spiseskjeer røre per lapp, stek gyldne på hver side. Server varme, lune eller kalde. 

FLERE OPPSKRIFTER PÅ VEGANSKE LAPPER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *