

Ukemeny: Uke 45, 2016
Taco, thaigryte og “spareribs” – hvem sier at vegansk mat er kjedelig? Ukens syv middagsforslag er servert.
Mandag: Kikertgryte med kokosmelk og røde linser
Herlig thaigryte med masse godt i! Bruker du kikerter på boks så dobler du mengden og dropper bløtlegging og mesteparten av kokingen.

Tirsdag: Potet- og brokkolisuppe
En herlig smakskombinasjon, og en skikkelig varmende og mettende suppe.

Nudler, kikerter, grønnsaker og en vanvittig god Asia-inspirert saus.

Torsdag: Spaghetti aglio e olio
Supergod og utrolig enkel pastarett der vi får fram det beste av få smaker.

Ny vri på fredagstacoen med tofu i hovedrollen.

Lørdag: Veganske “ribs” (soyaribbe med bbq-saus)
For veggiser som savner spareribs. Rett og slett.

Gresskar er i sesong, og du får kjøpt det i de aller fleste dagligvarebutikker nå. Her bruker vi det i en mettende og proteinrik suppe, som med litt godt brød blir en skikkelig bra søndagsmiddag.
